کد خبر: 4173831
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱
محمد علی زلفی‌گل:

توسعه با توصیه محقق نمی‌شود بلکه با قانون محقق خواهد شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سخنان خود با بیان اینکه توسعه با توصیه محقق نمی‌شود بلکه با قانون محقق خواهد شد، گفت: یکی از افتخارات مجلس تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بود؛ اما هنوز تمام بندهای این قانون کامل اجرا نشده و امیدواریم بخش نظارتی مجلس بر اجرای دقیق آن نظارت کند.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد علی زلفی‌گل، امروز یکشنبه در اولین همایش «دانشگاه و حکمرانی»؛ یادبود رئیس فقید اندیشکده حکمرانی شریف، مرحوم رضا روستا آزاد گفت: فرهنگ دانشگاهی ویژگی‌های خاص خود را دارد و تمام رفتارهای فرد دانشگاهی بر مبنای عقل و ایمان و دانش است. تمام این ویژگی‌ها در شخصیت جامع الاطراف مرحوم دکتر روستاآزاد جمع بود و شبکه ای از فضایل بود.
 
زلفی گل اضافه کرد: روستا آزاد معتقد بود جامعه دانشگاهی تلاش کند که نسل‌های بعدی از نظر دانش و دیندار بودن از نسل‌های قبل سرآمدتر باشند و این وظیفه سنگینی بر دوش جامعه دانشگاهی است. امیدواریم خداوند کمک کند رفتار و منش دکتر روستاآزاد در جامعه دانشگاهی جاری و ساری شود.
 
وی با اشاره به تلاش‌های دکتر روستاآزاد برای تعالی و پیشرفت علم کشور افزود: این اقدام مبارک دانشگاه صنعتی شریف در گرامیداشت یاد و خاطره این استاد بزرگوار کشور، در راستای فرهنگ‌سازی است که ما قدر کسانی را که برای پیشرفت کشور عمر خود را صادقانه صرف می‌کنند، بدانیم و این فرهنگ به نسل‌های بعدی منتقل شود.
 
زلفی گل ادامه داد: یک جامعه دانا که در آن علم، عقل و قانون مبنای پیشرفت است، در بستر زیست بوم مناسب رشد می‌کند و این مراسم در راستای توسعه فرهنگی علی الخصوص در جامعه دانشگاهی است
 
وزیر علوم، یکی از آرزوهای مرحوم دکتر روستاآزاد را توسعه علم نافع و اثرگذاری دانشگاه در جامعه عنوان و تصریح کرد: دکتر روستاآزاد معتقد بود در مدیریت‌های اجرایی باید هر چه بیشتر از جامعه دانشگاهی بهره برده شود.
 
وی افزود: امروز جمهوری اسلامی در زمینه‌های مختلف اعم از تولید دانش و خلق ثروت از علم در دنیا پرچمش بالاست و در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد البته ما انتظار بیشتری داریم. مسئولان درجه اول کشور و رهبر معظم انقلاب اسلامی در غالب سخنرانی‌های خود به حمایت از علم و دانش اشاره دارند و رییس جمهور نیز همین دیدگاه را دارد که فرصت ویژه‌ای در اختیار جامعه دانشگاهی می‌گذارد که جامعه داناتر و دیندارتری تحویل دهیم.
 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه توسعه با توصیه محقق نمی‌شود بلکه با قانون محقق خواهد شد، گفت: یکی از افتخارات مجلس تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بود؛ اما هنوز تمام بندهای این قانون کامل اجرا نشده و امیدواریم بخش نظارتی مجلس بر اجرای دقیق آن نظارت کند.
 
وی اظهار داشت: یکی از افتخارات مجلس شورای اسلامی تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بود؛ این قانون سند افتخاری برای مجلس یازدهم است و باقی می‌ماند. همچنین منشأ ثمرات زیادی خواهد بود مشروط به اینکه همه بندهای آن اجرا شوند. داشتن قانون خوب کافی نیست و باید کامل اجرا شود.
 
انتهای پیام
captcha