کد خبر: 4175868
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹

پرچم ورودی محمد‌شهر در همدردی با خانواده‌های شهدای غزه نیمه افراشته شد

شهردار محمدشهر کرج گفت: برای همدردی با خانواده‌های کودکان، زنان و مردان شهید بمباران‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی در غزه، پرچم بزرگ جمهوری اسلامی ایران در ورودی این شهر نیمه افراشته شد.

پرچم ایران در ورودی محمدشهر کرج

به گزارش ایکنا از البرز، به نقل از روابط عمومی شهرداری محمدشهر کرج، مهرداد حسن‌زاده، شهردار محمدشهر کرج با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و شهادت کودکان در اراضی فلسطین اظهار کرد: وقوع این جنایات بیانگر خوی درندگی و حیوانی رژیم کودکش صهیونیستی است که با حمایت آمریکا و برخی کشورهای غربی در سایه سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی استمرار دارد.

وی افزود: برهمین اساس مدیریت شهری محمدشهر تصمیم گرفت تا به نشانه همدردی با خانواده‌های دو هزار و ۸۰۰ شهید غزه به‌ویژه یک هزار کودک بی‌گناه در حرکتی نمادین و در حمایت و همبستگی با مردم مظلوم فلسطین از امروز، سه‌شنبه به مدت سه روز پرچم بزرگ ورودی شهر را به حالت نیمه افراشته درآورد.

حسن‌زاده با قدردانی از ابتکار عمل روابط عمومی شهرداری محمدشهر گفت: امروز ملت مسلمان ایران به‌ویژه مردم غیور و شهیدپرور محمدشهر در سوگ کودکان مظلوم و شهید غزه عزادار هستند.

انتهای پیام
captcha