کد خبر: 4183357
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷

برگزاری نهمین اجلاسیه استانی نماز در دانشگاه مازندران

برگزاری نهمین اجلاسیه استانی نماز در دانشگاه مازندران نهمین اجلاسیه استانی نماز با عنوان «نماز نسل نو، با تمرکر در نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.

 پوستر نهمین اجلاسیه استانی نماز در دانشگاه مازندران  حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مشاور استاندار و مدیر ستاد اقامه نماز مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران گفت: در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های اقامه نماز کشور، ستاد اقامه نماز مازندران با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه، استانداری، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، نهادها، مراکز علمی و فرهنگی و مردم ولایت‌مدار دیار علویان نهمین اجلاسیه استانی نماز با عنوان «نماز نسل نو، با تمرکر در نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه» را در مازندران برگزار می کند.

وی بیان کرد: این اجلاسیه اول آذر‌ماه ساعت 8 تا 12 با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، استاندار، نماینده رئیس‌جمهور در ستاد اقامه نماز کشور، مسئولان استانی و کشوری در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha