کد خبر: 4184360
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲

چالش‌های نظری گیمیفیکیشن در حوزه اخلاق و تربیت بررسی می‌شود

نشست علمی «چالش‌های نظری کاربست گیمیفیکیشن در حوزه اخلاق و تربیت» با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

چالش‌های نظری گیمیفیکیشن در حوزه اخلاق بررسی می‌شودبه گزارش ایکنا؛ نشست علمی «چالش‌های نظری کاربست گیمیفیکیشن در حوزه اخلاق و تربیت» با حضور اساتید حوزه و دانشگاه به همت اداره پژوهش و گروه آموزش اخلاق و تربیت دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می‌شود.

در این نشست احمد شاکرنژاد، رئیس پژوهشکده اخلاق و معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مهدی فدایی، مدیر گروه اخلاق و تربیت دانشگاه باقرالعلوم(ع) و علی جانباز، رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان و حجج‌اسلام قائمی، مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهر تهران، بوسلیکی، مدیر گروه تربیت اخلاقی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و علی‌آبادی، مدیر سابق آموزش اتحادیه انجمن‌های اسلامی مدارس سخنرانی می‌کنند.

این نشست علمی سه‌شنبه هفتم آذرماه از ساعت ۱۲:۳۰ در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می‌شود. علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند به پیوند مجازی http://dte.bz/res ۱ مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha