کد خبر: 4190932
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲
قالیباف در نطق پیش از دستور:

انتخابات پرشور مهم‌ترین مظهر اتحاد و مشارکت ملی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با گره‌گشا توصیف کردن مشارکت مردم گفت: یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی و تعیین سرنوشت کشور، انتخابات پرشور و صندوق رأی است که جمهوریت و اسلامیت نظام به آن متکی است و از همین رو رهبر معظم انقلاب بر ضرورت برگزاری انتخابات با مشارکت بالا  تأکید می‌کنند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی

به گزارش ایکنا، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز، یکشنبه 10 دی، مجلس شورای اسلامی باگرامیداشت سالروز حماسه باشکوه 9 دی گفت: در این روز بار دیگر ثابت شد که مردم، پشتوانه نظام اسلامی برای غلبه بر طراحی‌های دشمنان هستند و اتحاد و همدلی مردم، کشور را در مشکلات، سختی‌ها و فتنه‌ها نجات می‌دهد. 
 
وی با بیان اینکه اتحاد و بصیرت مردم  همواره  قدرت‌آفرین است، گفت: حماسه نهم دی ماه نشان داد که مردم چگونه با بصیرت و آگاهی عمیق خود اجازه  بر هم زدن امنیت و آرامش کشور را به کسی نمی‌دهند.
 
قالیباف در ادامه مشارکت مردم را همواره گره‌گشا دانست و اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی و تعیین سرنوشت کشور، انتخابات پرشور و صندوق رأی است که جمهوریت و اسلامیت نظام به آن متکی است و از همین رو رهبر معظم انقلاب بر ضرورت برگزاری انتخابات با مشارکت بالا  تأکید می‌کنند.
 
رئیس مجلس تأکید کرد: هر کسی که  امنیت را بر ناامنی،  ثبات را بر هرج و مرج و آرامش را بر پریشانی ترجیح می‌دهد باید در راه افزایش مشارکت در انتخابات تلاش کند. اصل اساسی و اولویت اول، برای تمامی فعالان و گروه‌های سیاسی باید مشارکت گسترده مردم در انتخابات باشد.  
 
وی بیان کرد: تصویب قانون دقیق برای مقابله با سوء رفتار علیه بانوان  مطالبه‌ای است که رهبر معظم انقلاب نزدیک به سه دهه پیش آن را مطرح کردند. با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان مبنی بر لزوم تصویب قوانین سخت برای حفظ امنیت و آرامش زنان در محیط خانواده و جامعه و پیشبرد قانونی که هم اکنون در دست بررسی مجلس است، مجلس شورای اسلامی خود را مکلف می‌داند تا به سرعت فرایند تصویب جزئیات این لایحه را به اتمام برساند.
 
قالیباف تأمین امنیت زنان را در برابر هر گونه رفتار نادرست، آسیب‌زا و بی‌حرمتی در محیط خانه، کار و جامعه، هدف اصلی این لایحه خواند و تصویب آن را گام بلندی در راستای تأمین کرامت زنان و مادران ایرانی و افزایش رضایت و آرامش آنان بیان کرد.
 
رئیس مجلس با اشاره به آخرین وضعیت جنگ در غزه گفت: صهیونیست‌ها در این مدت هر چه بیشتر جنایت کرده‌اند، به شکست نزدیک‌تر شده‌اند. همانطور که رهبران دلیر مقاومت فلسطینی اعلام کرده‌اند، هیچ نوع آتش‌بس موقت دیگر قابل پذیرش نیست ‌و جنگ تنها زمانی می‌تواند پایان پیدا کند که تجاوز  به طور دائم متوقف شده و تمام  اسرای فلسطینی در ازای صهیونیست‌ها آزاد شوند.
 
قالیباف در پایان با عرض تبریک و تسلیت شهادت برادر مجاهد و مخلص؛ شهید سید رضی موسوی، به رهبر معظم انقلاب، عموم‌ مردم ایران  و به خصوص خانواده فداکار و گرانقدر ایشان، تأکید کرد: هرگونه تعرض به فرماندهان یا زیرساخت‌های فیزیکی مقاومت برای آمریکا و صهیونیست‌ها  هزینه‌های هنگفتی در پی خواهد داشت.
انتهای پیام
captcha