کد خبر: 4196193
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷

انتصاب سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی در یزد

رئیس جهاددانشگاهی در حکمی، محمدحسین طالبی را به عنوان سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی در یزد منصوب کرد.

محمدحسین طالبی به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حسن مسلمی‌نائینی، رئیس جهاددانشگاهی در حکمی، محمدحسین طالبی را به عنوان سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی منصوب کرد.
 
در حکم سرپرست جدید دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی آمده است:

«امید است ضمن بهره‌گیری از شبکه گسترده جهاددانشگاهی و تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و مراکز علمی دستگاه‌های دولتی بخش عمومی و خصوصی نسبت به موارد زیر کوشا باشید:

۱- برنامه‌ریزی مناسب جهت پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبیین.

2- گسترش فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی پژوهشی آموزشی و کارآفرینی زیر نظر سازمان جهاددانشگاهی یزد به عنوان سازمان مرجع.

3- فراهم آوردن شرایط و فضای مناسب برای جلب مشارکت، همراهی و همدلی تمامی همکاران دانشگاه، به ویژه اعضای هیئت علمی در تدوین و اجرای سیاست‌ها و برنامه‌ها در قالب نقشه راه ابلاغی آموزش عالی جهاددانشگاهی و ارتقای جایگاه کیفی و کمی دانشگاه مطابق اسناد بالادستی و ضوابط موجود.

4- زمینه سنجی و شناسایی ظرفیت‌ها و نیازهای استانی و منطقه‌ای به عنوان اصلی‌ترین رکن توسعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، اشتغال و کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان.

یادآور می‌شود، محمدحسین طالبی با مدرک دکترای مهندسی مکانیک، عضویت هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی مکانیک دانشگاه علم و هنر و مدیرکلی دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد را در کارنامه خود دارد.

همچنین، در نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های محمود اشعاری در طول مدت فعالیت به عنوان سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی در یزد تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام
captcha