صادق خان، نخستین شهردار مسلمان لندن برای سومین دوره متوالی و پس از غلبه بر رقیب خود از حزب محافظهکار، در انتخابات شهرداری لندن پیروز شد. 
به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، صادق خان، نخستین شهردار مسلمان لندن دیروز شنبه، 5 مه، شانزدهم اردیبهشت برای سومین دوره متوالی و پس از غلبه بر سوزان هال، رقیب خود از حزب محافظهکار، در انتخابات شهرداری لندن پیروز شد.
با اعلام نتایج هر 14 ناحیه انتخاباتی محلی، صادق خان برنده شد و با اختلاف زیادی از هال پیشی گرفت.
صادق خان (53 ساله) که در سال 2016 اولین شهردار مسلمان لندن شد، متعهد شد که مسکن اجتماعی بیشتری بسازد و در آینده برای حمایت از تواناییهای پلیس با دولت کارگر همکاری کند.
انتخابات در لندن آخرین شکستی بود که حزب محافظهکار انگلستان در این دوره از انتخابات محلی تجربه کرد.
نتایج نشان داد که حزب کارگر بیش از 180 کرسی و ریاست 8 شورای محلی اضافی را به دست آورد، درحالیکه حزب محافظهکار حدود 470 کرسی و حداقل 10 شورای محلی را از دست داده است.
نظرسنجیها پیشبینی میکنند که حزب کارگر در انتخابات عمومی بعدی پیروز خواهد شد، و به سیطره 14 ساله دولت محافظهکار پایان خواهد داد.
ریشی سوناک، نخستوزیر، که به دنبال متحد کردن صفوف محافظهکاران است، روز شنبه از سیاستهای خود به ویژه سیاستهای مربوط به طرح او برای اخراج مهاجران به رواندا و کاهش مالیاتها دفاع کرد.
حزب محافظهکار انگلستان به اتخاذ سیاستهای محدودکننده علیه مسلمانان شهرت دارد، از سویی این حزب همواره یکی از مهمترین مدافعان رژیم صهیونیستی بوده و سابقه بسیاری در حمایت از دیکتاتورها و کودتا علیه دولتهای ملی را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام