
به گزارش ایکنا، نشست تدبر و تدریس اینفوگرافیکهای قرآنی در جامعةالمصطفیالعالمیه با سخنرانی حجتالاسلام محمدعلی رضاییاصفهانی؛ رئیس مجتمع علوم
قرآن و حدیث جامعةالمصطفی و دبیر علمی کنگره بینالمللی اندیشههای قرآنی مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۲، برگزار شد.
در این نشست که جمعی از قرآنپژوهان دیگر کشورها حضور داشتند، حجتالاسلام رضاییاصفهانی، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه(س) اظهار امیدواری کرد که آثار فناورانه قرآنی متفاوت مانند آنچه از سوی حجتالاسلام علی رجبی؛ حافظ و مدرس قرآن در قالب اینفوگرافیکهای قرآنی، ارائه شده مورد بهرهمندی همگان قرار گیرد.
وی درباره رویکرد تبیینی اینفوگرافی قرآنی به آیه ۴۴ سوره مبارکه «نحل» اشاره کرد و گفت: با توجه به تغییر ذائقه نسل جدید در همه کشورها، اینفوگرافیهای قرآنی به موازات شیوههای سنتی به تبیین و تبلیغ نیازهای جوانان کمک میکند و طرحهای ارائه شده در آن از مصادیق جهاد تبیین به شمار میرود.
مؤلف تفسیر قرآنی «مهر» به اعجاز هنری قرآن پرداخت و گفت: سیدقطب اولین کسی بود که در این خصوص قلمفرسایی کرده و از فن به معنای هنر و قدرت تصویرسازی قرآن یاد کرده و بعد از او آیتالله معرفت در کتاب «التمهید» به بُعد موسیقایی و جنبه هنری قرآن پرداخته است، ضمن آن که جنبههای هنری خط در کتابت و کاشیکاری مساجد نیز در این راستا حائز اهمیت است.
رئیس مجتمع علوم قرآن و حدیث «جامعةالمصطفی»، ضمن گرامیداشت یاد مرحوم فرجالله سلحشور، کارگردان سریال «یوسف پیامبر(ص)» از این اثر، به عنوان تفسیر تصویری قرآن کریم یاد کرد و گفت: اینفوگرافیکهای قرآن ارائه شده از جنبه دیگر در راستای بیان اعجاز هنری قرآن کریم است.
وی در پایان به بیان هدف برگزاری این نشست پرداخت و گفت: این نشست به منظور ارائه الگوی آموزشی و توسعه آن در دیگر کشورها با همکاری دانشجویان قرآنی مجتمع علوم قرآن و حدیث، جامعةالمصطفیالعالمیه برگزار شد.
در ادامه این نشست، حجتالاسلام رجبی به مدت چهار ساعت و در دو بخش زمانی، نسبت به تبیین هشت اینفوگرافی قرآنی به حضار توضیحاتی ارائه داد، ضمن آن که در حاشیه این نشست نمایشگاهی از ۴۰ تابلو اینفوگرافی قرآنی برپا و در معرض دید حاضران قرار گرفت و پس از آن در پی نظرسنجی استادان و دانشپژوهان حاضر در نشست ابزار داشتند که یکی از بهترین کارگاههای قرآنی را با ارائه و تدریس حجتالاسلام رجبی شاهد بودند.
انتهای پیام