کد خبر: 4216564
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۵
نماینده منتخب مردم قم در مجلس:

مساجد و هیئت‌های مذهبی از مزیت‌های نظام جمهوری اسلامی هستند

منان رئیسی گفت: یکی از مزیت‌های جمهوری اسلامی وجود و فعالیت مساجد و هیئت‌های مذهبی است. این دو نهاد مردمی، موجب شدند تا انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و در حقیقت پیشران انقلاب اسلامی به شمار می‌روند.

محمدمنان رئیسی منتخب مردم قم در مجلسبه گزارش ایکنا از قم، محمدمنان رئیسی، منتخب مردم قم در مجلس شامگاه جمعه در مراسم سی و یکمین سالگرد تأسیس هیئت خادم الرضا(ع) قم که در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با حضور اعضای این هیئت برگزار شد با تبریک ایام دهه کرامت گفت: یکی از توفیقاتی که نصیب مردم قم شده این است که در کنار حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) زندگی می‌کنند و از آنجا که امام رضا(ع) فرموده هر کسی خواهرم را در قم زیارت کند مرا زیارت کرده، قمی‌ها در حقیقت بر سرخوان نعمت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هستند.

رئیسی با بیان اینکه یکی از مزیت‌های جمهوری اسلامی وجود و فعالیت مساجد و هیأت‌های مذهبی است افزود: این دو نهاد مردمی، موجب شدند تا انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و در حقیقت پیشران انقلاب اسلامی به شمار می‌روند. مساجد و هیأت‌های مذهبی در حقیقت در عرصه تمدن‌سازی می‌توانند نقش آفرین باشند و اگر این دو بتوانند کار خود را به درستی پیش ببرند، اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود.

نماینده منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: هیئت خادم الرضا(ع) همانند سایر هیئت‌های دیگر به صورت مردمی اداره می‌شود و این هیئت پیشران سایر هیئت‌ها است و اقداماتی که برنامه‌ریزی می‌شود باید در مقیاس تمدن اسلامی باشد.

وی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته هیئت‌های مذهبی به خصوص هیئت خادم الرضا(ع) قم در ایام شیوع کرونا در عرصه مواسات و همدلی و اقدامات جهادی گفت: هیئت‌ها به دلیل اینکه در بین مؤمنین و متدینین اعتبار و مقبولیت دارند نه تنها در عرصه توزیع کالا بلکه در عرصه تولید محصولات هم می‌توانند ایفای نقش کنند.

نماینده منتخب مردم قم در مجلس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام نهادند افزود: در این عرصه هیئت‌های مذهبی که ریشه مردمی دارند باید وارد عمل شوند و در قم نیز خوشه‌هایی صنعتی و فرهنگی باید شناسایی شود و هیئت‌های مذهبی در این زمینه ورود کنند.

رئیسی افزود: در دوران دفاع مقدس این مردم و بسیج مردمی بود که جنگ را اداره کرد و امروز در عرصه جنگ اقتصادی نیز مردم هستند که می‌توانند موجب پیروزی کشور در این جنگ اقتصادی شوند. هیئت‌های مذهبی نیز در عرصه تولید با ترسیم نقشه راه باید به صورت جدی در میدان عمل حاضر شوند و ایفای نقش کنند.

انتهای پیام
captcha