کد خبر: 4219875
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۲

کشتار مردم فلسطین در رفح، درندگی صهیونیست‌ها را به دنیا نشان داد

امام جمعه موقت شیراز ضمن محکوم کردن جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در فلسطین، حمله به رفح و اردوگاه فلسطینان را نشانه سبوعیت و درندگی صهیونیست‌ها دانست.

حمله به رفح، فلسطینحجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوفاضل رضوی اردکانی، امام جمعه موقت شیراز در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در فلسطین گفت: حمله به رفح و کشتار زنان و کودکان غزه و سوزاندن آن‌ها چهره سبوعیت و درندگی رژیم صهیونیستی را به دنیا نشان داد.

وی با بیان اینکه این حمله آبروی غربی‌ها را برده است، افزود: امروز به این نقطه رسیده‌ایم که غربی‌ها و آمریکایی‌ها که با تمام توان از رژیم صهیونیستی دفاع کردند و برای جنایت‌های صهیونیست‌ها به آن‌ها کمک می‌کردند، دیگر آبرویی برایشان نمانده است.

امام جمعه موقت شیراز پس از ابراز امیدواری برای پیروزی مردم فلسطین بیان کرد: این بی‌آبرویی نقطه عطفی در پیروزی مردم مظلوم فلسطین است و ان‌شاءالله به شکست کامل اسرائیل منتهی خواهد شد.

انتهای پیام
captcha