کد خبر: 4221266
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸

حمایت از کشاورزان فارس برای تحقق جهش تولید

مدیر بانک کشاورزی فارس از جمله اقدامات این بانک را برای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، حمایت از کشاورزان با پرداخت تسهیلات عنوان کرد و گفت: بیش از 90 درصد تسهیلات بانک کشاورزی به بخش کشاورزی تخصیص می‌یابد.

عباس قائدی‌زاده، مدیر بانک کشاورزی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، عباس قائدی‌زاده، مدیر بانک کشاورزی فارس امروز، 23 خردادماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز در پاسخ به خبرنگار ایکنا، با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، نقش این بانک را در جلب مشارکت مردم در امر تولید یادآور شد و گفت: فارس در بحث تولید محصولات کشاورزی در کشور حرف نخست را می‌زند و به همین دلیل اقدامات مختلفی را برای حمایت از کشاورزان انجام می‌دهیم.

وی از جمله این اقدامات را تخصیص 90 درصد تسهیلات به بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: نسبت پرداخت این تسهیلات در سال 1402 برابر 92 درصد بوده است.

مدیر بانک کشاورزی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن نود و یکمین سالروز تاسیس بانک و چهلمین سالروز تاسیس صندوق بیمه محصولات کشاورزی گفت:‌ بانک کشاورزی در استان فارس 142 شعبه فعال دارد که بزرگترین شبکه شعبه‌ای سطح کشور بوده و از لحاظ کیفیت عملکرد شعب و با داشتن 2 شعبه ممتاز، جزو مدیریت‌های برتر بانک کشاورزی است.

قائدی‌زاده بیان کرد: پراکندگی شعب بانک در استان به گونه‌ای است که تقریبا در تمامی بخش‌های استان و حتی بعضی از شهرها و روستاهایی که بانک دیگری وجود ندارد مانند برخی مناطق کمتر برخوردار در شهرستان‌های اقلید، بوانات یا سرچهان، شعب این بانک در حال خدمتگزاری هستند.

مدیر بانک کشاورزی فارس اظهار کرد: در سال 1402، بالغ بر 90 هزار میلیارد ریال تسهیلات در بخش‌های مختلف به 43 هزار و 732 نفر متقاضی در قالب 48 هزار و 457 فقره تسهیلات پرداخت شده  است.

قائدی‌زاده با بیان اینکه در بخش زراعت بیش از 10 هزار و 50 میلیارد ریال در قالب 6 هزار و 209 فقره تسهیلات پرداخت شده است، افزود: بالغ بر 3 هزار و 820 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به یک هزار و 844 نفر از متقاضیان پرداخت شده است.

وی با تصریح اینکه بالغ بر 5 هزار و 542 میلیارد ریال در قالب 5 هزار و 864 فقره تسهیلات در بخش باغداری پرداخت شده است، گفت: در سال 1402، 327 فقره تسهیلات مکانیزاسیون (تراکتور، کمباین، پهباد و سایر ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی و دامپروری) با مبلغ 2561 میلیارد ریال پرداخت شده است.

مدیر بانک کشاورزی فارس با بیان اینکه معادل 392 میلیارد ریال تسهیلات صنایع تبدیلی پرداخت شده است، گفت: بیش از 28 هزار و 400 فقره انواع ضمانت‌نامه بانکی به مبلغ 12 هزار میلیارد ریال برای پشتیبانی از فرآیندهای مختلف اقتصادی به صورت تأمین مالی بدون پرداخت تسهیلات، صادر شده است.

وی با تصریح اینکه مبلغ یک هزار و 625 میلیارد ریال تسهیلات صندوق توسعه ملی در قالب 426 فقره تسهیلات پرداخت شده است، گفت: همچنین برای ساخت گلخانه، مبلغ 4 هز ار و 797 میلیارد ریال به 395 طرح پرداخت شده است.

به گفته مدیر بانک کشاورزی فارس، بالغ بر 14 هزار و 444 میلیارد ریال در قالب 9 هزار و 37 فقره تسهیلات در زیربخش دام، طیور و زنبورداری پرداخت شده است. همچنین در سال 1402، تعداد 21 فقره بالغ بر 7 هزار و 138 میلیارد ریال تسهیلات بذور گواهی شده پرداخت شده است.

قائدی‌زاده همچنین به حوزه بیمه کشاورزی استان هم اشاره کرد و افزود: از 142 شعبه استان، 54 شعبه بیمه‌ای و 9 شرکت بیمه‌ای با 100 دفتر اصلی و فرعی و 191 نفر کارگزار بخش خصوصی در حال خدمت به کشاورزان هستند.

وی با بیان اینکه برای بیش از 405 هزار راس انواع دام به تعداد 8500 نفر بیمه‌گذار بیمه صادر شده است، گفت:‌ همچنین برای بیش از 95 میلیون قطعه طیور به 4 هزار و 82 بیمه‌گذار بیمه صادر شده است.

قائدی‌زاده از پرداخت 3100 میلیارد ریال غرامت در سال زراعی 1402-1401 خبر داد و افزود: علاوه بر این‌‌ها تعداد 80 هزار فقره بیمه‌نامه تا پایان اردیبهشت‌ماه 1403 صادر شده است.

صدور بیمه بیش از 30 هزار هکتار باغات به تعداد 22 هزار بیمه‌گذار، صدور بیمه‌نامه برای 332 هزار هکتار محصولات زراعی به تعداد 58 هزار بیمه‌نامه از دیگر مواردی بود که وی به آن‌ها اشاره کرد.

مدیر بانک کشاورزی فارس با بیان اینکه حدود 10 درصد از پورتفوی سطح بیمه کشور در استان فارس انجام شده است، افزود: در طرح جهش تولید در دیم زارها 117 هزار هکتار بیش از 40 درصد رشد نسبت به سال گذشته بیمه انجام شده است.

وی در پایان یادآور شد: جایگاه مدیریت بانک کشاورزی استان فارس در ارزیابی عملکرد مدیریت‌ها در سال 1402 معادل 20 پله نسبت به پایان سال 1401 رشد داشته است.

انتهای پیام
captcha