کد خبر: 4224082
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
در دهه ولایت

آزادسازی ۱۵ زندانی جرائم غیر عمد در همدان

مدیر عامل ستاد دیه استان همدان از آزادسازی ۱۵ زندانی جرائم غیر عمد در همدان در دهه ولایت خبر داد.

یدالله روحانی منش، مدیر عامل ستاد دیه استان همدانیدالله روحانی منش، مدیر عامل ستاد دیه استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: در ایام دهه ولایت، از قربان تا غدیر، ۱۵ زندانی جرائم غیر عمد در استان همدان آزاد شدند.

وی با اشاره به اینکه 2 نفر از این افراد خانم و 13نفر آقا بودند، افزود: مجموع بدهی این افراد حدود 16 میلیارد تومان بود که تلاش ستاد دیه، گذشت شکات، اعسار به تقسیط وپرداخت وام، با پرداخت یک میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان از طریق خیرین این پانزده نفر آزاد شدند.

روحانی منش اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷۳ نفر زندانی جرائم غیر عمد در همدان وجود دارد که میانگین مبلغ بدهی هر یک از این این افراد حداقل ۲۰۰ میلیون تومان است.

مدیر عامل ستاد دیه استان همدان یادآور شد: مردم خیر و نوع‌دوست همدانی که علاقه‌مند هستند در امر خداپسندانه آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد شرکت کنند می‌توانند از کارت بانک ملی به شماره ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۳۰۷۱۲ و شماره کارت بانک سپه ۶۲۷۳۸۱۱۰۳۸۳۷۹۸۰۳ جهت واریز وجه استفاده کنند.

انتهای پیام
captcha