کد خبر: 4224475
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
علی خیرالدین:

تقدیر از دانشمندان گامی مؤثر در تحقق مرجعیت علمی است

استاد دانشگاه سمنان گفت: اگر ما بتوانیم دانشمندان خوب خودمان را بشناسیم و پتانسیل‌های آنها را در سطح کشور و همچنین در عرصه بین‌المللی معرفی کنیم قطعاً گامی مؤثر در راستای تحقق مرجعیت علمی برداشته‌ایم.

علی خیرالدین

علی خیرالدین، استاد دانشگاه سمنان و برگزیده نشان عالی دانش در نماد آموزش عالی ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، درباره برگزاری همایش اعطای نشان عالی دانش که از سوی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: دومین مراسم اعطای نشان عالی دانش که هفته گذشته از سوی دانشگاه تهران برگزار شد جای تقدیر و تشکر فراوان دارد مخصوصا لازم است از مدیریت دانشگاه تهران و تیم برگزار کننده و پایه‌ریز این برنامه تشکر کنم. واقعیت امر این است که دانشگاه تهران که به عنوان نماد آموزش عالی کشور متولی این کار بود با انجام چنین اقداماتی نقشی ارزنده در تقویت علم و دانش در کشور و تشویق دانشمندان به گسترش فعالیت‌های علمی در راستای رشد و توسعه کشور و ارتقای جایگاه جهانی ما دارد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به پژوهشگرانی که در دانشگاه‌های شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها مشغول فعالیت علمی هستند، افزود: نکته حائز اهمیت این است که در این برنامه، به غیر از دانشگاه‌های مستقر در تهران از یکی از اساتید دانشگاه‌های شهرستان یعنی دانشگاه سمنان نیز تقدیر شد که از نظر بنده چنین کاری بسیار اهمیت دارد چون آموزش عالی فقط در تهران نیست بلکه همه نظام دانشگاهی کشور در این زمینه مشارکت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.

خیرالدین درباره اهمیت توجه دانشگاه‌های کشور و مسئولان به تحقق مرجعیت علمی بیان کرد: همین برنامه‌ اعطای نشان عالی دانش اقدامی در راستای تحقق مرجعیت علمی است. اگر ما بتوانیم دانشمندان خوب خودمان را بشناسیم و پتانسیل‌های آنها را در سطح کشور و همچنین در عرصه بین‌المللی معرفی کنیم قطعاً گامی مؤثر در راستای تحقق مرجعیت علمی برداشته‌ایم. 

 

اهمیت اعطای نشان عالی دانش

استاد دانشگاه سمنان با اشاره به دلایل اهمیت اعطای نشان عالی دانش و آثاری مثبتی که در پی دارد، یادآور شد: بنده تأکید زیادی دارم که باید اینگونه برنامه‌ها تکثیر شده و تعداد آنها در حوزه‌های مختلف و دانشگاه‌های گوناگون بیشتر شود تا بتوانیم انگیزه‌های بیشتری برای دانشمندان و نخبگان جوان کشور ایجاد کنیم و مطمئن باشند که اقدامات علمی آنان در آینده دیده می‌شود و فعالیت آنها مد نظر مسئولان کشور قرار می‌گیرد.

وی در پایان درباره سایر برنامه‌هایی که در سیستم آموزش عالی کشور برای حمایت از علم و فناوری و پژوهشگران صورت می‌گیرد، افزود: ما در هفته پژوهش، برنامه تقدیر و تشکر از پژوهشگران و فناوران برتر را هر ساله از سوی وزارت علوم برگزار می‌کنیم که در سال جاری در آذرماه انجام می‌شود. همچنین در اردیبهشت‌ماه و همزمان با روز معلم، هر ساله از اساتید نمونه کشور تقدیر و تشویق می‌کنیم. چنین کارهایی باعث می‌شود برنامه‌های اساتید و پژوهشگرانی که برای سال‌ها به فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی اشتغال داشته‌اند بیشتر دیده شود و گامی ارزنده در راستای حمایت از علم و فناوری و توسعه علمی کشور برداشته شود.

انتهای پیام
captcha