کد خبر: 4230340
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
احمد وحیدی تبیین کرد

تأثیر اربعین در آمادگی برای ظهور

وزیر کشور در مراسم آغاز عملیات اربعین سال جاری به تشریح ارتباط ظهور و اربعین پرداخت و گفت: آمادگی برای ظهور بیش از پیش از طریق اربعین اتفاق می‌افتد.

احمد وحیدی، وزیر کشوربه گزارش خبرنگار ایکنا، احمد وحیدی، وزیر کشور امروز 16 مردادماه در مراسم آغاز رسمی عملیات اربعین حسینی ۱۴۰۳ و اختتامیه سوگواره عبرات گفت: اربعین در طول تاریخ، حیات خود را بازیابی کرده و به عنوان موهبت خداوند به ما عنایت شده است. اربعین معدن فضیلت، انرژی و قدرت است.

وی با طرح این پرسش که چرا اربعین مقدمه ظهور است؟ به تحلیل این مسئله پرداخت و گفت: حضرت بقیه‌الله هنگام ظهور، چند ندا می‌دهند و می‌فرمایند: ای اهل عالم من امام قائم هستم، الا ای اهل عالم من شمشیر انتقام گیرنده هستم، الا ای اهل عالم جد من حسین(ع) را تشنه کام کشتند، ای اهل عالم جد من حسین(ع) را برهنه بر خاک افکندند. الا ای اهل عالم حق جد من حسین را از روی کینه‌توزی پایمال کردند. این ندای حضرت در هنگامه ظهور است‌.

وی ادامه داد: البته ما رد پای ارتباط عاشورا و مهدویت را در جاهای دیگر نیز می‌بینیم. در زیارت عاشورا در دو جا آمده است: به ما روزی فرما که طلب کنیم خون تو را از امام منصور، خدایا روزی کن که طلب کنیم خون حسین را با امام مظهر عدالت و ظهور و ناطق بر حق‌. در دعای ندبه می‌خوانیم کجایی ای طلب کننده خون کشته شده در کربلا. 

وزیر کشور تصریح کرد: دنیا باید آماده ظهور باشد و این آمادگی بیش از پیش از طریق اربعین اتفاق می‌افتد. چرا مقام معظم رهبری فرمودند که اربعین جهانی شده است؟ در اربعین فقط شیعیان نیستند‌، اهل سنت، ارامنه، عاشوریان و از سراسر جهان زائر حضور دارد و این یعنی پیام عاشورا به جهان رسیده است. وقتی حضرت مهدی(عج) می‌فرمایند من قیام کننده هستم خودشان را با امام حسین معرفی می‌کنند، پس امام حسین باید در جهان شناخته شوند تا طالب خون ایشان شناخته شود و اربعین این مسئولیت را بر عهده گرفته است و اربعین این کار را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: اینکه اربعین یکی از پنج نشانه مؤمن شناخته شده مسئله عادی نیست‌. اینکه مردم از سراسر جهان می‌آیند تا میثاق خود را تجدید کنند عادی نیست. کربلا امروز راه نجات قدس است. امام فرمودند راه قدس از کربلا می‌گذرد. امروز می‌فهمیم که این یک حقیقت است و امروز در فرمایشات رهبری دیدیم که کلید رمزآلود ظهور در آزادی قدس است. پس در ظهور، آزادی قدس، جهانی شدن امام حسین و عاشورا را می‌بینیم که با هم پیوند می‌خورند و زمینه ظهور محقق می‌شود. امروز یاور مردم قدس همین اربعینی‌ها هستند.

وزیر کشور ادامه داد: ماجرای اربعین، ماجرایی بس بزرگ برای تحقق آرمان‌های بشری است‌. در ظهور زمین پر از قسط و عدل می‌شود و اربعین در راستای ظهور و پر کردن جهان از قسط و عدل است. آزادگان هه عالم این خواسته را دارند. اما اربعین را مدیون چه کسانی هستیم؟ در زمان صدام رفتن به اربعین جرم بود. امروز به برکت حاکم شدن مردم عراق بر سرنوشتشان و بیرون کردن امریکا این بستر فراهم شده است؛ پس مدیون مردم عراق و متشکر از دولت عراق هستیم که بستر را فراهم کردند. مدیون خون شهدا هستیم که امروز عراق در دست داعش نیست. اگر شهدای بزرگ عراق و سوریه نبودند تا داعش را که می‌خواست جلوی همین اربعین را بگیرد نابود کنند، داعش اکنون منطقه را گرفته بود. آیا داعش تاکنون یک تیر به سمت اسراییل شلیک کرده است؟ آیا علیه امریکا کاری کرده؟ خیر؛ فقط در کشورهای مقاومت بوده است‌. داعش برای این ایجاد شد که اربعین‌ها را نداشته باشیم. در رأس همه این امور، رهبر عزیزمان هستند که با جملات پرمعنایشان همه را تشویق کردند تا به پیاده‌روی اربعین بروند.

وحیدی افزود: اربعین راه نجات بشریت است و به همین دلیل دشمن کینه‌توزانه با آن برخورد می‌کند. به عظمت اربعین در رسانه‌هایشان نمی‌پردازند چون می‌دانند اربعین یک حرکت ضد ظلم مردمی است که همه آزادگان جهان می‌توانند در آن حضور داشته باشند. همه انسان‌های آزاده امروز خود را در مسیر اربعین می‌بینند. خادمان اربعین باید به خود افتخار کنند که امام حسین(ع) به آنها اجازه داده در اربعین خدمت کنند و چه ثواب بزرگی دارد این خدمت. لذا باید با تمام وجود در این مسیر خدمت کنیم.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور جدید کشورمان در اولین جلسه ستاد اربعین حضور پیدا کردند، گفت: امیدواریم این روحیه حسینی در دولت جدید حاکم باشد.

انتهای پیام
captcha