کد خبر: 4232733
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲

اجرای بیش از 10 رویداد آموزشی و نمایشگاهی میراث فرهنگی در فارس

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از اجرای بیش از 10 رویداد آموزشی و نمایشگاهی تخصصی در راستای برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی در این استان خبر داد.

کارگاه آموزشی عکاسی اشیا و اقلام موزه ای، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، محمد ثابت اقلیدی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس امروز، 30 مردادماه در حاشیه برگزاری کارگاه تخصصی عکاسی از اشیاء و اقلام موزه‌ای در شیراز گفت: این کارگاه یک‌روزه آموزشی تخصصی به‌صورت تئوری و عملی در شیراز با حضور بیش از 40 نفر از عکاسان حرفه‌ای و فعالان در حوزه‌ها میراث فرهنگی از سراسر فارس برگزار شد و در پایان نیز به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه پایان دوره اعضا شد.

وی با بیان اینکه تاکنون دو کارگاه آموزشی ـ تخصصی داستان‌نویسی و عکاسی به‌عنوان پیش رویداد جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در شیراز برگزار شده است، افزود: با توجه به اینکه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی آبان ماه در شیراز برگزار می‌شود، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده اجرای بیش از 10 رویداد آموزشی و نمایشگاهی تخصصی پیش‌بینی‌شده است.

ثابت اقلیدی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده 3 نمایشگاه تخصصی عکس، دو دوره تخصصی آموزشی و همچنین 3 کارگاه آموزشی مستند پرتره، پوسترسازی خلاق و پادکست با موضوع میراث فرهنگی پیش‌بینی‌شده است که در سطح  استان  برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: برگزاری این رویدادها باهدف آشناسازی و تأکید بیشتر بر مباحث حوزه میراث فرهنگی استان است.  

انتهای پیام
captcha