
به گزارش ایکنا، هفتمین همایش بینالمللی تحقیقات بازیهای دیجیتال به همت بنیاد ملی بازیهای رایانهای و مشارکت دانشگاه علامه طباطبایی و دیگر سازمانهای دولتی، عمومی و خصوصی ۲۰ و ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
در فراخوان این همایش از پژوهشگران و دانشجویان علاقهمند دعوت شده است از دهم شهریور تا اول آذر ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت همایش به نشانی dgrconf.ir ثبتنام کنند. علاقهمندان میتوانند با ملاحظه فراخوان تفضیلی در بخشهای اصلی، معرفی کتاب و پایاننامههای این همایش شرکت کنند. مهلت ارسال چکیده مقالات، ۱۵ آبان و ارسال مقالات کامل ۱۵ آذرماه است.
این همایش در راستای فرآیند شبکهسازی میان دانشجویان و پژوهشگران حوزه بازیهای رایانهای برگزار میشود و از اهداف عمده آن میتوان به توسعه و ارتقای دانش و فناوری پیشران بازیهای رایانهای، ایجاد شبکه علمی بین فعالان و بهرهبرداران علوم مرتبط با زیست بوم بازیهای رایانهای، فراهم کردن فرصت برای تبادل نظر، ارائه دانش و تجربیات بین پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و فعالان صنعت بازیهای رایانهای، تقویت همکاریهای علمی و توسعه این هنر، صنعت و رسانه در ایران، تسهیل دسترسی سازمانها، فعالان و سرمایهگذاران حوزه بازیهای رایانهای به دستاوردهای علمی پژوهشگران، طراحان و صاحبان ایده زیستبوم، معرفی زمینههای بین رشتهای و نیازهای بین دستگاهی برای رونق هر چه بیشتر این حوزه و ارائه فرصت به مجموعههای شتابدهنده، حکمرانی، کسب و کار و فعالان فرهنگی برای استفاده از شبکه پژوهش و ایدههای دانشبنیان زیست بوم بازیهای رایانهای اشاره کرد.
این همایش در شش محور «بازیهای رایانهای، مدلهای اقتصاد و کسب و کار» مشتمل بر موضوعات: بازیهای رایانهای و بازاریابی، صنعت بازی در ایران و تحریمهای ظالمانه، بازیهای رایانهای و چالشهای بازیسازی، «بازیهای رایانهای، فناوری و تکنولوژیهای نوین» شامل موضوعات بازیهای رایانهای و هوش مصنوعی، بازیهای رایانهای و رمز ارزها، بازیهای رایانهای، رسانهها و تکنولوژیهای نوظهور و بازیوارسازی (گیمیفیکیشن)، «بازیهای رایانهای، ارتباطات و جامعهشناسی فرهنگی» با زیر شاخههای موضوعی: بازیهای رایانهای، سواد بازی و خانواده، بازیهای رایانهای و مصرف بازیکنان، بازیهای رایانهای و زنان و بازیهای رایانهای، آموزش و یادگیری و «بازیهای رایانهای و مدیریت رسانه» شامل بازیهای رایانهای، دیپلماسی و سیاستگذاری زیستبوم، طراحی و محتوای بازیهای رایانهای و تجربه توسعه بازیسازی در ایران و جهان برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۸۸۳۱۰۲۲۲ داخلی ۱۳۲ و ۱۳۵ که دبیرخانه این همایش مستقر در معاونت آموزش و پژوهش بنیاد ملی بازیهای رایانهای است، تماس بگیرند.
انتهای پیام