کد خبر: 4240188
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
سیدعباس عراقچی:

وعده صادق 2 پاسخ به حرکات تروریستی رژیم صهیونیستی بود

وزیر امورخارجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره عملیات وعده صادق 2، گفت: جمهوری اسلامی ایران صرفاً از حق دفاع مشروع خود استفاده کرده است. اقدام ما کاملاً دفاعی و در پاسخ به تحرکات تروریستی رژیم صهیونیستی در داخل ایران بود. 

سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجهبه گزارش ایکنا، سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه در حاشیه جلسه امروز، چهارشنبه 11 مهرماه هیئت دولت درباره ادعای برخی از کشورهای منطقه چون اردندرباره رهگیری موشک‌های عملیات وعده صادق 2 گفت: قطعاً نتوانستند بالای 90 درصد از موشک‌ها را رهگیری کنند و موشک‌ها به اهداف اصابت کرده است. 

وی ادامه داد: به هرحال به کشورهای دیگر گفته بودیم و باز هم اعلام می‌کنیم هر کسی که فضای کشور خود را در اختیار دشمنان قرار دهداز نظر ما دشمن شناخته می‌شود و امیدواریم کشورها چنین اجازه‌ای را به دشمنان ندهند. 

عراقچی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران صرفاً از حق دفاع مشروع خود استفاده کرده است حقی که براساس ماده 51 منشور برای همه کشورها وجود دارد. اقدام ما کاملاً دفاعی بوده است و در پاسخ به حرکات تروریستی رژیم صهیونیستی در داخل ایران و حمله یه اهداف مربوط به ایران در مکان‌های دیگر بوده است. 

وزیر امورخارجه تصریح کرد: طبق گزارش نیروهای مسلح و تصاویری که وجود دارد کاملاً مشخص است که به موشک‌ها به اهداف رسیده و اصابت کرده است.

وی درباره اهداف مدنظر عملیات وعده صادق 2، بیان کرد: اهداف عملیات وعده صادق 2، صرفاً غیرنظامی بود و هیچ هدف غیرنظامی را مدنظر نداشتیم و این جزو اصل و مرام ما بوده است، برخلاف رژیم صهیونیستی که حمله به کشورها و کشتن افراد بی‌گناه را یک عادت برای خود قرار داده است، جمهوری اسلامی ایران اصلاً چنین رفتار ندارد. 

عراقچی افزود: دیشب به اهداف نظامی و امنیتی در داخل رژیم صهیونیستی حمله شده و عملیات وعده صادق 2 بسیار زیاد موفق بوده است. 

وزیر امورخارجه با تأکید بر اینکه سیاست ما حمایت از مقاومت است، ادامه داد: ما به این حمایت همه‌جانبه خود ادامه خواهیم داد. مقاومت یک مکتب، گفتمان و آرمان زنده است که به اشخاص وابسته و متکی نیست. 

عراقچی در پایان گفت: شهادت سیدحسن نصرالله البته خسارت بزرگی است اما مطمئن هستم که موجب رشد و تقویت هرچه بیشتر مقاومت خواهد شد، همانطور که شهادت سیدعباس موسوی باعث قوی‌تر، بزرگ‌تر و گسترده‌تر شدن حزب‌الله شد، ان‌شا‌ءالله خون شهید نصرالله نیز همین اثر را خواهد داشت. 

انتهای پیام
captcha