به گزارش ایکنا، سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه در حاشیه جلسه امروز، چهارشنبه 11 مهرماه هیئت دولت درباره ادعای برخی از کشورهای منطقه چون اردندرباره رهگیری موشکهای عملیات وعده صادق 2 گفت: قطعاً نتوانستند بالای 90 درصد از موشکها را رهگیری کنند و موشکها به اهداف اصابت کرده است.
وی ادامه داد: به هرحال به کشورهای دیگر گفته بودیم و باز هم اعلام میکنیم هر کسی که فضای کشور خود را در اختیار دشمنان قرار دهداز نظر ما دشمن شناخته میشود و امیدواریم کشورها چنین اجازهای را به دشمنان ندهند.
عراقچی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران صرفاً از حق دفاع مشروع خود استفاده کرده است حقی که براساس ماده 51 منشور برای همه کشورها وجود دارد. اقدام ما کاملاً دفاعی بوده است و در پاسخ به حرکات تروریستی رژیم صهیونیستی در داخل ایران و حمله یه اهداف مربوط به ایران در مکانهای دیگر بوده است.
وزیر امورخارجه تصریح کرد: طبق گزارش نیروهای مسلح و تصاویری که وجود دارد کاملاً مشخص است که به موشکها به اهداف رسیده و اصابت کرده است.
وی درباره اهداف مدنظر عملیات وعده صادق 2، بیان کرد: اهداف عملیات وعده صادق 2، صرفاً غیرنظامی بود و هیچ هدف غیرنظامی را مدنظر نداشتیم و این جزو اصل و مرام ما بوده است، برخلاف رژیم صهیونیستی که حمله به کشورها و کشتن افراد بیگناه را یک عادت برای خود قرار داده است، جمهوری اسلامی ایران اصلاً چنین رفتار ندارد.
عراقچی افزود: دیشب به اهداف نظامی و امنیتی در داخل رژیم صهیونیستی حمله شده و عملیات وعده صادق 2 بسیار زیاد موفق بوده است.
وزیر امورخارجه با تأکید بر اینکه سیاست ما حمایت از مقاومت است، ادامه داد: ما به این حمایت همهجانبه خود ادامه خواهیم داد. مقاومت یک مکتب، گفتمان و آرمان زنده است که به اشخاص وابسته و متکی نیست.
عراقچی در پایان گفت: شهادت سیدحسن نصرالله البته خسارت بزرگی است اما مطمئن هستم که موجب رشد و تقویت هرچه بیشتر مقاومت خواهد شد، همانطور که شهادت سیدعباس موسوی باعث قویتر، بزرگتر و گستردهتر شدن حزبالله شد، انشاءالله خون شهید نصرالله نیز همین اثر را خواهد داشت.
انتهای پیام