کد خبر: 4241343
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸

دیدار سرپرست حجاج ایرانی با خانواده شهید امیرعبداللهیان

سرپرست حجاج ایرانی به اتفاق رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در منزل شهید امیرعبداللهیان، با خانواده این شهید گرانقدر دیدار کردند.

دیدار سرپرست حجاج ایرانی با خانواده شهید امیرعبداللهیانبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام سید عبدالفتاح نواب، سرپرست حجاج ایرانی به همراه سید عباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت در دیدار با خانواده شهید حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه سابق، یاد و خاطره این شهید گرانقدر را گرامیداشت و از خدمات وی در حوزه حج و زیارت تقدیر کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت راه اندازی سفرهای عمره و حل بسیاری از مشکلات سفر حج و اربعین را با تلاش آیت‌الله شهید رئیسی و وزیر پر تلاش شهید امیرعبداللهیان یادآور شد و به پیگیری‌های بی‌وقفه و مخلصانه وزیر خارجه شهید به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی در تسهیل سفر زائران ایرانی اشاره کرد و گفت: از دغدغه ایشان بود که در طول سفر حج چند نوبت تماس می‌گرفت و از روند امور و بهینه شدن خدمات حوزه وزارتخانه خویش استفسار می‌نمود.

وی افزود: سرعت اقدام، پیگیری امور تا حصول نتیجه، ادب فوق‌العاده و تواضع چشمگیر از اخلاق فردی و مدیریتی این شهید گرانمایه و روایتگر حوادث سوریه در کتاب ارزشمند صبح شام بود.

دیدار سرپرست حجاج ایرانی با خانواده شهید امیرعبداللهیان

انتهای پیام
captcha