کد خبر: 4243387
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

شرکت یک هزار قرآن‌آموز مازندرانی در طرح 40 هزار حافظ قرآن

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد مازندران گفت: در طرح ملی تربیت ۴۰ هزار حافظ قرآن با تشکیل ۱۰۰ کلاس توسط مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در استان، تاکنون بیش از یک هزار نفر از قرآن‌آموزان تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

شرکت یک هزار قرآن‌آموز مازندرانی در طرح 40 هزار حافظ قرآن

محمد باقر علی نژاد، رئیس گروه قرآن عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران محمد‌باقر علی‌نژاد، رئیس گروه قرآن و عترت ادار‌ه‌کل فرهنگ و ارشاد مازندران در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران با اشاره به اجرای طرح ۴۰ هزار حافظ قرآن اظهار کرد: از امروز، 29 مهرماه امکان شرکت در این آزمون در سامانه حمد به آدرس http://qia.ir فراهم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه تمامی اطلاعات و اطلاع‌رسانی مربوط به این طرح از جمله فیلم نحوه برگزاری آزمون در کانال ایتا با آدرس qia_ar@ قرار دارد، توصیه می‌شود همه اعضای مؤسسات قرآن و قرآن‌آموزان عضو طرح به عضویت این کانال درآیند.

علی‌نژاد با اشاره به شرایط شرکت در آزمون اظهار کرد: ثبت حداقل ۱۰ جلسه حضور در کلاس برای قرآن‌آموز در جزء مورد نظر توسط مربی و تأیید حضور و غیاب توسط مدیر مؤسسه از جمله شرایط است.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد مازندران بیان کرد: در طرح ملی تربیت ۴۰ هزار حافظ قرآن با تشکیل ۱۰۰ کلاس توسط مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در استان، تاکنون بیش از یک هزار نفر از قرآن‌آموزان تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام
captcha