کد خبر: 4252392
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶

100 شهید جاویدالاثر راهی معراج شهدا شدند

آیین تشییع پیکر ۱۰۰ شهید جاوید‌الاثر دفاع مقدس، با حضور پرشور مردم شهیدپرور، امروز 15 آذرماه از مقابل در دانشگاه تهران آغاز شد.

شهدای جاوید‌الاثر تهرانی از دانشگاه راهی معراج شدند

به گزارش ایکنا، آیین تشییع ۱۰۰ شهید جاوید‌الاثر دفاع مقدس، با حضور پرشور و دشمن‌شکن مردم شهیدپرور تهران، امروز 15 آذرماه، ساعت ۸ صبح همزمان با سالروز شهادت بانوی بی‌نشان فاطمه زهرا(س) از مقابل در دانشگاه تهران آغاز شد.

بار دیگر شهیدان سرافراز و جاویدالاثری که آشنای آسمانیان و گمنام برای زمینیان هستند از راه می‌رسند تا دگرباره تجلی‌بخش بصیرت، استقامت، ولایت‌پذیری و دشمن‌شناسی برای همگان باشند. شهیدانی که حضورشان فریادی کوبنده و دشمن‌شکن بر سر امریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب و الهام‌بخشِ و یاری‌رسان برای ملت مظلوم و مقتدر فلسطین، غزه و لبنان است. آری بارِ دیگر شهیدان آسمانی و جاویدالاثر آمده‌اند تا بشارت‌بخش پیروزی جبهه مقاومت و شکست و رسوایی جهان استکبار باشند.

از آنجا که روز شهادت حضرت زهرا (س) روز شهدای گمنام نامگذاری شده است، در چند سال گذشته مراسم تشییع، بدرقه و عطرافشانی شهدای گمنام در این روز برگزار می‌شود.

در این مراسم، پس از اتمام سخنرانی و مداحی، کاروان شهدا به سمت معراج شهدا حرکت می‌کند. از این تعداد، پیکر ۲۰۰ شهید گمنام در سایر استان‌ها و پیکر ۱۰۰ شهید گمنام در تهران تشییع می‌شود.
 
این شهدای گمنام تفحص‌شده از شهدای عملیات خیبر در جزیره مجنون، عملیات کربلای ۵ در شلمچه، عملیات رمضان در شرق بصره، عملیات والفجر ۳ در مهران، عملیات عاشورا در میمک، عملیات عاشورای ۲ در چنگوله، عملیات کربلای ۶ در سومار، عملیات مسلم بن عقیل در سومار، عملیات کربلای ۱ در مهران، عملیات والفجر ۴ در پنجوین، عملیات والفجر ۶ در شیراز، عملیات بدر در شرق دجله، عملیات کربلای ۴ در ‌ام‌الرصاص، عملیات والفجر ۱ در فکه، عملیات والفجر مقدماتی در فکه و ... هستند.
 
تدفین شهدا در بیش از یکصد نقطه است که امروز پس از مراسم تشییع در سراسر کشور به صورت محلی، منطقه‌ای، شهری و استانی به خاک سپرده می‌شوند.

این گزارش در حال تکمیل است...

انتهای پیام
captcha