کد خبر: 4260529
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰

مشارکت طلاب 10 کشور در مسابقات قرآن حوزه علمیه نجف + عکس

طلاب 10 کشور اسلامی در مسابقات حفظ و تلاوت قرآن با تفسیر ویژه طلاب حوزه علمیه نجف که به همت مجمع علمی قرآن آستان عباسی برگزار شده است، حضور یافته‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، سید مهند المیالی، مدیر مرکز قرآن کریم نجف وابسته به مجمع عملی قرآن آستان عباسی در این باره گفت: این مسابقه قرآنی بین‌المللی ویژه طلاب حوزه علمیه نجف است و با هدف تقویت تسلط آنان بر قرآن و درک قرآن برگزار شده است.

وی افزود: در ارزیابی اولیه مسابقه صد نفر از طلاب گزینش شدند که نتیجه آن انتخاب 40 شرکت‌کننده از 10 کشور اسلامی بود.

المیالی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلفی شامل حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء و حفظ کل قرآن و بخش‌های تدبر و پژوهش در قرآن با یکدیگر رقابت کرده‌اند.

وی تأکید کرد: این مسابقه فرصتی برای طلاب حوزه علمیه نجف به منظور افزایش دانش قرآنی خود از طریق درک، تدبر و تفسیر قرآن در کنار تقویت تلاوت و تجوید قرآن است.

انتهای پیام
captcha