کد خبر: ۴۲۷۰۰۴۵
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴

فعالیت ۲۴ ساعته اتوبوس از فرودگاه مدینه تا مسجدالنبی(ص) در ماه رمضان

در ماه مبارک رمضان جابجایی مردم از فرودگاه مدینه منوره تا مسجدالنبی(ص) به صورت ۲۴ ساعته با اتوبوس انجام می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از اخبار ۲۴، اداره توسعه مدینه منوره تدابیر ویژه‌ای در سیستم حمل‌ونقل عمومی به مناسبت ماه مبارک رمضان برای جابجایی افراد اتخاذ کرده است.

بر همین اساس، اداره توسعه مدینه منوره، اتوبوس‌هایی را به صورت ۲۴ ساعته برای رفت و برگشت فعال کرده است که از فرودگاه بین‌المللی محمد بن عبدالعزیز تا مسجدالنبی(ص) در طول ماه رمضان مردم را جابجا می‌کند.

اداره توسعه مدینه منوره از زائران و مردم خواست تا با توجه به امکان جدیدی که فراهم شده است، ایستگاه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند.

پروژه اتوبوس‌های شهری با هدف ارائه خدمات حمل و نقل برای زائران و ساکنان و به منظور کاهش ازدحام ترافیکی در جاده‌های منتهی به مسجدالنبی، مسجد قبا و محدوده مرکزی شهر مدینه راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام
captcha