کد خبر: 4275485
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷

رئیس جمهور اندونزی: آماده پذیرش 1000 کودک و مجروح از غزه هستیم

رئیس جمهور اندونزی با اعلام آمادگی کشورش برای پناه دادن به مردم بی‌دفاع غزه گفت:‌ تخمین می‌زنیم که برای موج اول کمک‌ها آماده پذیرش هزار نفر باشیم که فلسطینیان زخمی و کودکان آسیب‌دیده و یتیم در اولویت قرار خواهند داشت.

به گزارش ایکنا به نقل از فرانس۲۴، براساس گزارش سازمان ملل متحد، طی هفته‌هایی که اسرائیل عملیات نظامی خود را در غزه از سر گرفت، نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر از ساکنان غزه آواره شده‌اند.

در همین ارتباط پرابوو سوبیانتو، رئیس جمهور اندونزی پیش از سفر به امارات، ترکیه، مصر، قطر و اردن گفت: «ما آماده پذیرایی از مجروحان غزه و ارسال هواپیما برای انتقال آنها هستیم. تخمین می‌زنیم که این تعداد ممکن است برای موج اول کمک‌ها ۱۰۰۰ نفر باشد. فلسطینیان زخمی و کودکان آسیب‌دیده و یتیم در اولویت قرار خواهند گرفت.»

پرابوو قرار است در پارلمان ترکیه هم سخنرانی کند.

رئیس جمهور بزرگترین کشور اسلامی افزود: به وزیر خارجه خود دستور داده است تا با مقامات فلسطینی و کشورهای منطقه درباره نحوه تخلیه مجروحان یا یتیمان غزه گفت‌وگو کند. قربانیان فقط تا زمانی که بهبود پیدا کنند و بازگشت آنها امن باشد، در اندونزی خواهند بود.

 پرابوو سوبیانتو، پیش از با اعلام حمایت از مردم فلسطین تأکید کرده بود که اندونزی داوطلبانی را در غزه و رفح مستقر کرده است.

وی تأکید کرده بود: باید محکم باشیم و از مردم کشورهای مظلوم جهان دفاع کنیم. به همین منظور از استقلال مردم فلسطین حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha