کد خبر: 4288494
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹

برگزاری ضدصهیونیستی‌ترین برنامه غدیر در تهران و اقصی نقاط کشور

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد برنامه‌های بزرگداشت غدیر، به ضدصهیونیستی‌ترین برنامه غدیر در تهران و اقصی نقاط کشور تبدیل خواهد شد.

برگزاری ضدصهیونیستی‌ترین برنامه غدیر در تهران و اقصی نقاط کشوربه گزارش ایکنا به نقل از اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، این شورای در بیانیه شماره 2 خود بر برگزاری ضدصهیونیستی‌ترین برنامه غدیر در تهران و اقصی نقاط کشور تأکید کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

فَلَمَّا آسَفُونَا انْتَقَمْنَا مِنْهُمْ فَأَغْرَقْنَاهُمْ أَجْمَعِینَ ﴿زخرف۵۵﴾ و چون ما را به خشم درآوردند از آنان انتقام گرفتیم و همه آنان را غرق کردیم.
 
ملت ایران در شرایطی به استقبال یوم الله غدیر می‌رود که با ددمنشی بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در تجاوز شبانه به خاک ایران، در فراق جمعی از بهترین فرزندان این ملت از فرماندهان سلحشور نظامی و دانشمندان مومن هسته‌ای و شهروندان مظلوم و کودکان و زنان نشسته است و خبر شهادت جمعی از بهترین سرداران علمی و نظامی کشور که دهه‌ها برای امنیت و پیشرفت کشور تلاش شبانه‌روزی داشتند، ملت را عمیقا داغدار کرده است.

فلذا با اظهار ارادت تام به محضر امام المتقین و امیرالمومنین اعلام می‌شود که برنامه‌های بزرگداشت غدیر، به ضدصهیونیستی‌ترین برنامه غدیر در تهران و اقصی نقاط کشور تبدیل خواهد شد و ملت غیور ایران، بغض و خشم خود را در یک تجمع منسجم و یکپارچه صدا خواهند زد و در سراسر کشور در تأسی به امام‌خیبرشکن خود حضرت امیرالمومنین علی(ع)، برای مرگ و نابودی صهیونیسم، شعار «انتقام ملی» را مطالبه خواهند کرد و در دفاع از ایران بزرگ و به تأسی از جانفدایان ایران و ملت، شعار «جانم فدای ایران» را فریاد خواهندزد.

در تهران نیز مسیر حرکت مردم از میدان آزادی و میدان امام حسین(ع) به سمت میدان انقلاب خواهد بود و شعارهای ضدصهیونیستی عاشقان امیرالمومنین، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونی، تأییدی ملی بر شعار انتقام ملی ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha