کد خبر: 4292276
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
محمدباقر قالیباف:

شهیدان اقتدار، پرچم‌داران عصر جدید مقاومت هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار با تأکید بر نقش شهیدان در شکل‌دهی به مرحله نوین مقاومت، آنان را پرچم‌داران جهاد تمدنی ملت ایران در برابر رژیم صهیونیستی خواند و بر استمرار راه آنان برای ساخت آینده امت اسلامی تأکید کرد.

محمدباقر قالیباف

به گزارش ایکنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، عصر امروز، یازدهم تیر در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران با اشاره به جایگاه رفیع این شهیدان، تصریح کرد: گردهمایی امروز ما در این مکان مقدس، فرصتی برای تجدید میثاق با شهیدانی است که نه‌تنها مدافعان امنیت و سربلندی کشور بوده‌اند، بلکه مسیر آینده مقاومت را نیز روشن کرده‌اند.

وی با تأکید بر نقش شهدای مقاومت در دفاع از مرزهای میهن اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی گفت: این شهدا، پیشتازان جهاد تمدنی ملت بزرگ ایران هستند و جان خود را فدای حفظ عزت ایران کرده‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این گردهمایی به‌منظور اعلام وفاداری به راه و آرمان شهیدان است، افزود: شهدای نبرد ۱۲ روزه با رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی، افقی تازه پیش‌روی امت اسلامی گشودند؛ مسیری که نه در گذشته متوقف شده و نه به امروز محدود می‌شود، بلکه راهی است رو به آینده‌ای روشن، آینده‌ای که ما باید برای آن آماده باشیم.

قالیباف تأکید کرد: هیچ شکی نیست همه این شهدا از آغاز جوانی با تمام وجود، جان، خانواده، همسران، فرزندان و پدرانشان و با دارایی‌هایشان در راه مجاهدت بی‌وقفه گام برداشتند و لحظه‌ای درنگ نکردند و ما قدر این فداکاری‌ها را به خوبی می‌دانیم. وی افزود که ما در این مسیر با آنان پیمان بسته‌ایم و به یاری خداوند با قدرت پیش خواهیم رفت.

وی گقت: ما تا پای جان و با اتکال به فضل الهی بر سر عهد و پیمان خود با امام، شهدا و ملت عزیزمان، تحت فرماندهی معظم کل قوا استوار ایستاده‌ایم.

رئیس مجلس در ادامه سخنانش تصریح کرد که دشمن صهیونیستی هرگز توان مقابله با حق و حقیقت را ندارد و این باور ماست که از قرآن الهام گرفته‌ایم؛ هرگز نخواهند توانست نور خدا را خاموش کنند و با دروغ، تهمت، تبلیغات و جنگ شناختی و شبکه‌های خبرسازی فریبکار خود پیروز شوند.

وی بر این نکته تأکید کرد که آینده متعلق به حق و حقیقت است و دشمن چه بخواهد و چه نخواهد، ما مسیر خود را طی خواهیم کرد و آینده از آن اسلام است. شهدا نمونه‌هایی از این باورند که با خدا عهد بسته و جان خود را معامله کردند، بدون شک تا آخرین لحظه تلاش کردند و امروز پاداش این مجاهدت‌ها همجواری با اهل بیت و جایگاهشان در بهشت برین است، که این وعده خداوند است.

رئیس مجلس با اشاره به سابقه دوستی ۴۰ ساله خود با برخی از شهدای اقتدار ایران گفت: همه آن‌ها آرزوی شهادت داشتند و حقشان شهادت بود. هرچند برای خانواده‌هایشان این مسئله سخت است اما ما با اعتقاد راسخ به مکتب قرآن و اهل بیت و دین خود نسبت به این ملت، در این مسیر ثابت قدم هستیم.

قالیباف به ایثار و پایمردی نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: دانشمندان و مردم از تمامی اقشار و گرایش‌ها با انسجام و اخلاص در مسیر الهی گام برداشته‌اند و این وعده خداست که آنان پیروزند و در برابر رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند. این وحدت مثال‌زدنی بود و دشمن هنگام حمله ناجوانمردانه، در حالی که آمریکا در مذاکرات به ملت ما خیانت کرد و علیه آن‌ها حمله کرد، با پاسخ قاطع نیروهای مسلح مواجه شد که ریشه در همین وحدت داشت.

رئیس مجلس گفت: دشمن تصور می‌کرد ملت ایران خیانت می‌کند اما ملت یکپارچه در برابرش ایستاد و این گروه جنایتکار هرگز چنین ضربه‌ای ندیده بود.

وی با اشاره به قدرت اندیشمندان ایران گفت: رژیم صهیونیستی که سال‌ها به گنبد آهنین خود افتخار می‌کرد، شاهد بود فرزندان اسلام و امت اسلامی در عرض چند ساعت با از دست دادن فرماندهان و دانشمندان برجسته خود، چگونه با فرماندهی رهبر معظم انقلاب آتش سهمگینی بر سر آن‌ها ریخته شد.

رئیس مجلس اضافه کرد: از روز دوم و سوم جنگ هر نقطه‌ای از شمال، جنوب و شرق که اراده کردند، به شدت هدف قرار گرفت و نیروهای مسلح با قدرتی مثال‌زدنی عمل کردند.

وی با بیان اینکه در شب نخست بیش از ۱۵۰ موشک و پهپاد به سمت رژیم صهیونیستی شلیک شد، گفت: در ۲۴ ساعت توانستند بر گنبد آهنین تسلط یابند و همه حامیان آن‌ها از آمریکا و ناتو دیدند که حتی یک موشک آزمایشی به سنگر استراتژیک بئرالصعب اصابت کرد؛ این نشانه قدرت واقعی جمهوری اسلامی است.

قالیباف افزود: رژیم صهیونیستی بدون حمایت مستقیم آمریکا و غرب هیچ توان مقاومت در برابر ایران و ملت سلحشور ایران ندارد و این رژیم چند روز هم در برابر ایران دوام نخواهد آورد. وی تصریح کرد که این تنها نظر خودشان نیست، بلکه دانشگاهیان آمریکایی نیز معتقدند که این رژیم بدون حمایت آمریکا قادر به ادامه حیات نیست.

رئیس مجلس ادامه داد که پس از حمله مستقیم آمریکا، پاسخ کوبنده ایران در کوتاه‌ترین زمان داده شد و دشمن دیگر تحمل آتش ایران را نداشت؛ این اقتدار نظام اسلامی و فرهنگ بعثت، عاشورا، غدیر و تمدن ایرانی است.

وی گفت: دولت، ملت و نیروهای مسلح یکصدا در کنار رهبر انقلاب ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمن از فرصت سوءاستفاده کند. قالیباف تاکید کرد که ایران آغازگر جنگ نیست، اما اگر مورد حمله قرار گیرد، پاسخ قاطع خواهد داد و پایان را خودش تعیین می‌کند و اطمینان دارد پیروز میدان است.

رئیس مجلس در پایان سخنانش اظهار کرد: در برابر درک بالای مردم سر تعظیم فرود می‌آورد و هر یک از آن‌ها را مشمول لطف خداوند می‌داند و تا زمانی که زنده است و خون در رگ دارد، جان خود را در راه ملت، ایران، فرهنگ و نظام مقدس جمهوری اسلامی فدا خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha