به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستادکل نیروهای مسلح، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در گفتوگوی تلفنی با خالد بن محمد العطیه، معاون نخستوزیر و مشاور وزیر در امور دفاعی قطر اظهار کرد: لازم است از مواضع ارزشمند دولت قطر در محکومیت متجاوزین به حریم ایران تشکر کنم.
سرلشکر موسوی ادامه داد: قطر از جمله کشورهایی است که از مبارزات مردم مظلوم فلسطین حمایت قاطعی داشته است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: حقانیت ایران در این جنگ ۱۲ روزه تحمیلی بر جهانیان ثابت شد؛ همچنین به دنیا ثابت شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ اصل و هنجار بینالمللی پایبند نیستند.
وی گفت: آمریکا در این جنگ ۱۲ روزه از هیچ کمکی به رژیم صهیونیستی دریغ نکرد و در پشتیبانی کامل اطلاعاتی و لجستیکی از عملیات رژیم، در دفاع در مقابل حملات موشکی و پهپادی ایران با تمام امکانات وارد عمل شد.
سرلشکر موسوی تأکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد و با تمام قدرت به متجاوزین پاسخ داد.
خالد بن محمد العطیه هم در این گفتوگوی تلفنی بیان کرد: قطر از همان ابتدا تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد و به طرفهای مقابل اعلام کرد که اجازه نخواهد داد از حریم هوایی و سرزمینی قطر برای جنگ استفاده شود و همواره خواستار حل مسئله از طریق تعاملات و دیپلماسی است.
انتهای پیام