کد خبر: 4310682
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
محمد رستمی:

تمرکز بر توان داخلی راه عبور از جنگ روانی تحریم‌هاست

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن هر بار با طرح یک موضوع حساس به دنبال ایجاد جنگ روانی در کشور است، گفت: اگر روی توانمندی‌های داخلی تمرکز کنیم، می‌توانیم از این بحران‌ها نیز عبور کنیم. فضای پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه بیشتر روانی است و وظیفه دولت، مجلس و سایر دستگاه‌هاست که با مدیریت صحیح، انسجام و اتحاد داخلی را حفظ کنند.

محمد رستمی، سخنگو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی

محمد رستمی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به جنگ روانی دشمن پس از فعال‌سازی اسنپ‌بک گفت: این اقدام دشمن در اصل جنگ روانی است. ما در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در معرض انواع تحریم‌ها قرار داشته‌ایم؛ چه زمانی پس از انقلاب بوده که تحریم نبوده‌ایم؟

نماینده فیروزه و نیشابور مجلس افزود: در دوره‌ای حتی داروی بیماران پروانه‌ای را نمی‌دادند یا در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله حتی سیم‌خاردار به کشور نمی‌دادند. با این حال، ملت ایران از همه این فشار‌ها عبور کرد. حالا هم دوباره موضوعی مانند فعال‌سازی مکانیسم ماشه را مطرح کرده‌اند تا در داخل کشور جنگ روانی ایجاد کنند. ممکن است بخشی از جامعه تحت‌تأثیر این فضا قرار گیرد و حتی در بازار ارز و مسائل اقتصادی نیز اثرات روانی بگذارد اما واقعیت این است که موضوع تازه‌ای را تجربه نمی‌کنیم.

مدیریت صحیح؛ وظیفه دولت و مجلس

رستمی تصریح کرد: اگر روی توانمندی‌های داخلی تمرکز کنیم، می‌توانیم از این بحران‌ها نیز عبور کنیم. این فضا بیشتر روانی است و وظیفه دولت، مجلس و سایر دستگاه‌هاست که با مدیریت صحیح، انسجام و اتحاد داخلی را حفظ کنند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر تقویت انسجام ملی شکل گرفته در جنگ 12 روزه، اظهار کرد: مجلس باید زمینه‌ای را فراهم کند تا فضای اتحاد و انسجام ملی تقویت شود. این مسئله جزو وظایف همه ماست و آحاد مردم نیز باید برای حفظ همبستگی ملی کمک کنند.

وی در پایان گفت: یکی از موضوعات مهم امروز، مسائل معیشتی مردم است. مجلس باید در زمینه کنترل گرانی‌ها و بهبود وضعیت معیشت مردم نقش مؤثری ایفا کند تا همان‌طور که مردم در دوران جنگ پای کار بودند، اکنون نیز با امید و پایداری در صحنه باشند تا کشور بتواند از این شرایط سخت عبور کند.

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام
captcha