کد خبر: 4319328
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
در جلسه امروز هیئت دولت انجام گرفت

ارائه گزارش وزیر تعاون از کیفیت اجرای طرح کالابرگ

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه امروز هیئت دولت گزارشی از نحوه اجرای طرح کالابرگ و اقدامات دولت چهاردهم در این زمینه ارائه کرد.

ارائه گزارش وزیر تعاون از کیفیت اجرای طرح کالابرگ

جلسه هیئت دولت

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، یکصد و سی و ششمین جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور اعضا، صبح امروز، چهارشنبه 5 آذر، تشکیل شد و اعضا موارد و مسائل اجرایی دستگاه‌های مربوطه را تشریح کردند.

در این جلسه همچنین سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین گزارشی درباره مسائل مربوط به روابط دوجانبه و همکاری‌های بخش‌های دولتی و خصوصی دو کشور ارائه کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در جلسه امروز گزارشی درباره نحوه اجرای طرح کالابرگ و اقداماتی که در دولت چهاردهم در این زمینه انجام شده ارائه و اظهار کرد: در حالی که قبلا در 9 مرحله جمعا 42 میلیون نفر از جمعیت کشور از این طرح بهره‌مند شده بودند، در دولت چهاردهم تا کنون در 4 مرحله، حدود 84 میلیون نفر کالابرگ دریافت کرده‌اند.

بر اساس گزارش میدری، در دولت سیزدهم در مجموع 26 همت معادل 504 میلیون دلار و در دولت چهاردهم تا به حال در مجموع 100 همت، معادل 1 میلیارد و 100 میلیون دلار کالا در 254 هزار فروشگاه در قالب این طرح عرضه شده است.

در جلسه امروز همچنین به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی و با تایید هیئت وزیران، کاپیتان «عبدالحّی» به عنوان مدیرعامل شرکت هواپیمایی «ایران‌ایر» انتخاب و معرفی شد.

انتهای پیام
دبیر:
مهدی مخبری
captcha