کد خبر: 4324139
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲

خودرو؛ هدیه مردمی به حافظ برتر مصری

اهالی روستای «طبلوها» در استان «منوفیه» مصر به حافظ روشندلی که در مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن این کشور رتبه نخست را کسب کرده بود، یک دستگاه خودرو اهدا کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از الوطن، عبدالرحمن مهدی، جوان روشندل مصری که چشمانش نمی‌بیند، با دریافت این هدیه از اهالی روستای طبلوها در منوفیه دلش روشن شد.

الوطن نوشت: این جوان حافظ قرآن به دنبال تشویق یا هدیه نبود، بلکه به دنبال آیه‌ای بود که بتواند آن را فرا بگیرد و دعایی که با هر سجده شکر آن را بخواند.

عبدالرحمن با چشم دل متولد شد، کتاب خدا را حرف به حرف حفظ کرد و پس از آنکه در مسابقه بین‌المللی حفظ قرآن با نظارت وزارت اوقاف مصر مقام اول را کسب کرد، نامش در محافل بین‌المللی مطرح شد.

در یک لحظه کاملاً انسانی، مردم روستای طبلوها در استان منوفیه این لطف را با لطفی بزرگ جبران و عبدالرحمن را با یک خودرو به عنوان هدیه به پاس قدردانی از فعالیت الهام‌بخش او در حفظ قرآن غافلگیر کردند.

این حرکت اهالی منوفیه پیامی واضح مبنی بر اینکه هر کس قرآن را در قلب خود حمل کند، قلب‌ها او را بر دوش می‌کشند، با خود به همراه داشت و این هدیه در میان تشویق‌های گرم و شادی و سروری که قلب همه حاضران در مسجد عیسی مسیح(ع) را پر کرده بود، به او اهدا شد.

 ابراهیم الحمودی، یکی از اهالی روستای طبلوها اظهار کرد که این روستا به آنچه فرزندش به عنوان یک دستاورد جهانی کسب کرده است، افتخار می‌کند.

وی به الوطن گفت: این جوان مصری، لوح تقدیر و 10 هزار پوند مصری از بیت‌المال مسلمانان روستا و استادش محمد العطوی، دریافت کرد.

الحمودی افزود: خودرو نیز توسط یکی از بهترین جوانان روستای طبلوها اهدا شده و قرار است هفته آینده به او تحویل داده شود، قیمت این خودرو نیم میلیون پوند تخمین زده شده است.

عبدالرحمن مهدی ۲۰ ساله، از این سورپرایز ارزشمند ابراز خوشحالی کرد و گفت که با توجه به قیمت بالای این خودرو، انتظار نداشت که با این هدیه از او تقدیر شود.

وی ضمن تشکر از مردم و جوانان روستا توضیح داد که مردم روستایش از کودکی و در طول حفظ قرآن کریم، همیشه از او حمایت کرده‌اند تا به راهش ادامه دهد و نام روستایش را در محافل بین‌المللی مطرح کند.

انتهای پیام
captcha