کد خبر: 4328268
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
اورنگ ایلامی:

13 درصد جمعیت فارس سالمند هستند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز جمعیت سالمندان استان فارس را قریب 500 هزار نفر اعلام کرد که حدود 13 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

اورنگ ایلامی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، اورنگ ایلامی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز دوشنبه، 22 دی‌ماه در نشست ارتقا و ساماندهی مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پدیده سالمندی را به‌عنوان یک تحول جمعیتی اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: در حال حاضر جمعیت سالمندان فارس نزدیک به 500 هزار نفر است که 13 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهد و توجه به نیازهای این گروه سنی از اولویت‌های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به نقش مطالعات و تحقیقات انجام شده مراکز تحقیقاتی در سیاستگذاری‌های حوزه سلامت افزود: غربالگری دیابت و فشارخون، مشاوره تغذیه، سلامت روان و آموزش شیوه زندگی سالم در دوره سالمندی از جمله موضوعاتی هستند که می‌تواند مورد توجه مرکز تحقیقات سالمندی قرار گیرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به نقش فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در حوزه اطلاع‌رسانی و تهیه رسانه‌های آموزشی بیان کرد: لازم است نتایج مطالعات و پژوهش‌ها به‌صورت چکیده و در قالب محتوای چندرسانه‌ای در اختیار مردم قرار داده شود.

معصومه صفاری، مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با بیان اقدامات دانشگاه در حوزه سلامت سالمندان در سال‌های گذشته گفت: مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به‌عنوان اولین مرکز در کشور از سال 1394 شروع به کار کرده و ارتقای روند فعالیت‌های مرکز نیاز به هم‌افزایی و همکاری بین بخشی دارد.

وی همچنین گزارشی از عملکرد مشترک مرکز تحقیقات سالمندی و معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص راه‌اندازی کانون دانشجویان دوستدار سالمند، تهیه بسته خدمتی اختلالات دارویی در سالمندان و راه‌اندازی دانشگاه نسل سوم ارائه کرد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha