کد خبر: 4331793
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با ایکنا مطرح کرد

تعامل پیوسته سازمان انرژی اتمی با حدود ۲۰ دانشگاه کشور

محمد اسلامی با تأکید بر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه با دانشگاه‌ها و نهاد‌های دانش‌بنیان اعلام کرد که این سازمان در حال حاضر با حدود ۲۰ دانشگاه کشور تعامل پیوسته دارد و این همکاری‌ها از تعریف رساله‌های دانشجویی تا اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و تجهیز مراکز دانشگاهی را شامل می‌شود.

تعامل پیوسته سازمان انرژی اتمی با حدود ۲۰ دانشگاه کشور

محمد اسلامی

محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به گسترش همکاری‌های این سازمان با دانشگاه‌ها و نهادهای دانش‌بنیان، گفت: سازمان انرژی اتمی کشور تعامل مستمر و پیوسته‌ای با حدود ۲۰ دانشگاه دارد که این همکاری‌ها از تعیین عناوین رساله‌های دانشجویی تا اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک را شامل می‌شود.

وی افزود: این پروژه‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که هم به توسعه علمی و هم به توسعه فناوری کشور کمک می‌کنند و این تعاملات در دانشگاه‌های مختلف برقرار است.

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین به حمایت‌های تجهیزاتی این سازمان از دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در ارتباط با دانشگاه‌ها، خدماتی از جمله تأمین تجهیزات آزمایشگاهی، اهدای شتاب‌دهنده‌ها و شبیه‌سازهای مرتبط با راکتورها و نیروگاه‌های اتمی ارائه می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه این اقدامات با هدف ارتقای مهارت‌های عملی دانشجویان انجام می‌شود، اظهار کرد: اهدای این شبیه‌سازها به دانشگاه‌ها کمک می‌کند تا دانشجویان به‌صورت حرفه‌ای‌تر آموزش ببینند. همچنین همکاری‌هایی با جهاددانشگاهی در این زمینه برقرار است.

انتهای پیام
خبرنگار:
سعید امینی
دبیر:
مهدی مخبری
captcha