کد خبر: 4332805
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
با حضور وزیر راه و شهرسازی

بهره‌برداری از بیش از ۱۲ هزار واحد مسکن حمایتی در فارس

همزمان با ایام دهه فجر، وزیر راه و شهرسازی با حضور در یکی از پروژه‌های مسکونی شهر شیراز، بهره‌برداری از ۱۲ هزار و ۴۰۵ واحد مسکن حمایتی در استان فارس را به‌صورت همزمان و از طریق ارتباط ویدیویی آغاز کرد.

بهره‌برداری از بیش از ۱۲ هزار واحد مسکن حمایتی در فارس با حضور وزیر راه و شهرسازیبه گزارش ایکنا از فارس، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، امروز شنبه، 18 بهمن‌ماه همزمان با ایام دهه فجر، با حضور در یکی از پروژه‌های مسکونی شهر شیراز، بهره‌برداری از ۱۲ هزار و ۴۰۵ واحد مسکن حمایتی در استان فارس را به‌صورت همزمان و از طریق ارتباط ویدیویی آغاز کرد.

در این مراسم که در پروژه ۲۹۱ واحدی شیراز برگزار شد، کلید تعدادی از واحدهای مسکونی به متقاضیان تحویل داده شد. واحدهای افتتاح‌شده شامل بخش‌های مختلفی از برنامه‌های حمایتی حوزه مسکن از جمله نهضت ملی مسکن، بازآفرینی شهری، مسکن روستایی و طرح جوانی جمعیت است.

براساس اعلام مسئولان، از مجموع واحدهای به بهره‌برداری رسیده، یک هزار و 473 واحد مربوط به نهضت ملی مسکن، ۶۴ واحد مسکن مهر، دو هزار و 423 واحد در بافت‌های فرسوده، دو هزار و 200 واحد واگذاری زمین در قالب طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، دو هزار و پنج واحد مسکن خودمالک شهری و چهار هزار و 240 واحد نیز مربوط به مسکن روستایی است.

90 هزار واحد مسکونی حمایتی در فارس در دست احداث است 

محمدمهدی عبداللهی، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس در جریان این مراسم با اشاره به جایگاه این استان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن گفت: فارس از استان‌های پیشرو در این طرح به شمار می‌رود و در حال حاضر نزدیک به ۹۰ هزار واحد مسکونی حمایتی در نقاط مختلف استان در دست احداث است.

وی با بیان اینکه تمامی پروژه‌های در حال اجرا فعال هستند، افزود: واحدهایی که امروز افتتاح شد، مجموعه‌ای از پروژه‌های مسکن شهری و روستایی، بافت فرسوده و طرح جوانی جمعیت را در بر می‌گیرد.

این مقام مسئول همچنین از بهره‌برداری همزمان پروژه‌های زیرساختی خبر داد و گفت: ۱۴ پروژه راه‌سازی مرتبط با نهضت ملی مسکن در استان فارس به بهره‌برداری رسیده و در مجموع ۱۲۱ کیلومتر راه در این استان افتتاح شده است.

عبداللهی با اشاره به اجرای پروژه‌های بزرگراهی در محورهای ارتباطی مهم استان اظهار کرد: طرح‌های بزرگی در مسیرهای فارس ـ کرمان، فارس ـ بندرعباس، فارس ـ کهگیلویه و بویراحمد، شیراز ـ جهرم و شیراز ـ بندرعباس در دست اجراست و هدف‌گذاری شده محورهای بین‌استانی فارس به شبکه بزرگراهی متصل شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس تأکید کرد: ارتقای کیفیت ساخت، استفاده از فناوری‌های نوین و ساماندهی پیمانکاران، مطابق سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، به‌طور جدی دنبال می‌شود.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha