کد خبر: 4334522
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰

آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی همدان برگزار شد

در آیینی از زحمات مهدی میرزاپور، رئیس پیشین جهاددانشگاهی واحد همدان تقدیر و خلیل میرزایی به‌عنوان رئیس جدید این واحد معرفی شد.

مهدی میرزاپور، رئیس پیشین جهاد دانشگاهی واحد همدانبه گزارش خبرنگار ایکنا از همدان، مهدی میرزاپور، رئیس پیشین جهاددانشگاهی واحد همدان، امروز، ۲۶ بهمن‌ماه در آیین تودیع و معارفه رئیس جهاددانشگاهی همدان، با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته در دو سال ریاست خود، اظهار کرد: در حوزه آموزش، مؤسسه آموزش عالی به‌روز‌رسانی شده و سه مرکز کوتاه‌مدت در این واحد استانی فعال است که شاخص‌های رو به‌ رشدی داشته‌اند، از جمله همکاری و انعقاد قرارداد با ۲۱ دستگاه اجرایی.

وی افزود: یکی از این قراردادها با شرکت مخابرات و با عنوان تربیت تکنسین فیبر نوری منعقد شد. همچنین اجرای طرح شناسایی افراد مستعد در دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان اولین استان در کشور انجام شد.

میرزاپور با اشاره به فعالیت‌های حوزه پژوهش بیان کرد: در بخش پژوهشی، دو حوزه خدمت‌رسان شامل آزمایشگاه و طب‌کار دارای شاخص‌های رو به‌ رشد بوده‌اند و با توجه به نیمه‌دولتی بودن این مراکز و تعرفه‌های آن، مورد اقبال اقشار ضعیف‌تر جامعه قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: سند اشتغال‌زایی روستایی و نیز سند جامع طلاق تنظیم شد. همچنین راه‌اندازی مجتمع فنی و آزمایشگاهی سفال با هدف بازتعریف این صنعت، از جمله فعالیت‌های حوزه معاونت پژوهشی طی سال گذشته بوده است.

رئیس پیشین جهاد‌دانشگاهی واحد همدان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حوزه فرهنگی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا با وجود کمبود نیرو، در رتبه‌بندی‌ها جزو برترین‌های کشور هستند.

وی تصریح کرد: در حوزه فرهنگی برنامه‌ها و فعالیت‌های متعددی ویژه تمام دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و طی دو دوره گذشته مسابقات ملی مناظره، تیم‌های برتر از استان همدان بوده‌اند.

میرزاپور با بیان اینکه پروژه درمان ناباروری در حوزه زیرساختی در حال تکمیل است، بیان کرد: در اجرای طرح معراج، همدان جزو استان‌های اول بود تا ساماندهی در زمینه اداری و سازمانی انجام شود. فعالیت‌های مثبت در این مجموعه حاصل تلاش اعضا و معاونت‌های مختلف جهاد‌دانشگاهی بوده است.

خلیل میرزایی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان، نیز در این آیین اظهار کرد: منابع انسانی بالاترین سرمایه یک مجموعه هستند و این اصل مهم در دوره مدیریتی جدید به‌عنوان یک اولویت اساسی دنبال خواهد شد.

خلیل میرزائی، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد همدان،

وی افزود: ارتقای سطح دانش و بینش فردی و بهبود شرایط معیشتی همکاران، محور دوم برنامه‌های پیش‌ روست. همچنین توسعه کیفی و کمی مراکز این واحد استانی در دستور کار قرار دارد.

میرزایی با بیان اینکه در این مجموعه چند مرکز درآمدی وجود دارد، تصریح کرد: مراکزی که از قابلیت بالاتری برخوردارند در اولویت توسعه قرار دارند و این توسعه باید به‌صورت متوازن و همه‌جانبه انجام شود که در این زمینه راهبرد مشخصی تعریف خواهد شد.

وی ادامه داد: فعال‌سازی برخی از مراکز موجود نیز از اهداف این دوره مدیریتی است و راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری محور اصلی فعالیت بنده خواهد بود که امور تخصصی برای ایجاد زیرساخت‌های آن در دست انجام است.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان بیان کرد: تلاش می‌شود مرکز سونوگرافی و رادیولوژی نیز به‌زودی وارد شبکه خدمت‌رسانی شود.

وی با اشاره به مجتمع خدمات فنی و آزمایشگاهی سفال که سال گذشته افتتاح شد، گفت: این مرکز در حال آماده کردن زیرساخت‌های لازم جهت خدمت‌رسانی در حوزه سفال و سرامیک لالجین است و نیازمند مساعدت سازمان‌ها و دستگاه‌های ذیربط است.

میرزایی در پایان تأکید کرد: تسهیل موانع و مشکلات سازمانی، ایجاد وفاق و هم‌افزایی در مجموعه از جمله اقدامات منظور ‌شده است و به‌منظور افزایش سرمایه اجتماعی، به‌صورت هفتگی ساعاتی را برای ملاقات عمومی با اعضا در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha