به گزارش ایکنا از قم، مردم شهیدپرور قم امروز 18اسفندماه در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، در صفوف بههم فشرده پیکر پاک 18 شهید جنگ آمریکایی-صهیونیستی را تشییع و با آرمانهای رهبر شهید انقلاب حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای(ره) میثاق کردند و علاوهبر این با شعار «لبیک بر خامنهای» با سومین رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای نیز بیعت کردند.
نمازگزاران انقلابی قم، پیکر مطهر و پاک این شهید والامقام را از مسجد امام حسن عسکری(ع) قم در میدان آستانه بر دوش خود تا حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) نشاندند و با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا»، «خون امام شهید، شبیه ذوالفقار است»، «آمریکا، اسرائیل تو با سلاح جنگی ما سلاح ایمان بجنگ تا بجنگیم»، «حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست»، «آمریکا شیطان اکبر»، «حزبالله پیروز است اسرائیل نابود است» خشم و خروش خویش را رژیم غاصب اسرائیل و حامیان آن، آمریکای جنایتکار به رخ جهانیان کشاندند.
پس از طواف پیکر شهید گرد مضجع شریف حرم بانوی کرامت، نماز میت بر این پیکرهای شریف اقامه شد؛ مراسم عزاداری و سوگواری در صحن مطهر امام رضا(ع) برگزار شد.
این راهپیمایی نشان داد که مردم قم همچنان در میدان مبارزه حضور دارند و از هیچ تهدیدی نمیهراسند. این حضور بیانگر شجاعت، استقامت، پایداری، مقاومت و آزادهخواهی ملت قهرمانی است که انتقام خونخواهی پدر امت و شهدای میهن بر زبانشان، انزجار و نفرت از رژیم غاصب و کودککش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در مشتهای گرهکردهشان آشکار است.