کد خبر: 4340174
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
به‌همت کمیته امداد قم‌ انجام شد

برگزاری پویش مجازی «زندگی با آیه‌ها» در ماه رمضان

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم از اجرای پویش زندگی با آیه‌ها با هدف وارد کردن قرآن به زندگی خبر داد و گفت: مردم استان مانند سال گذشته مشارکت خوبی در این طرح داشتند.

پویش زندگی با آیه‌ها در ماه رمضانبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد استان قم، حسین قره‌داغی، معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به طرح زندگی با آیه‌ها، گفت: از سال‌های گذشته این طرح به مناسبت ماه رمضان اجرا می‌شود و یکی از هدف‌های آن وارد کردن قرآن به زندگی روزانه مردم است.

وی ادامه داد: در این طرح، هر روز مطالبی با محوریت یک یا چند آیه از قرآن کریم منتشر می‌شود که قرائت، حفظ و فهم آن مد نظر است.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم اضافه کرد: پرسنل و مددجویان و همچنین عموم مردم جامعه هدف این طرح هستند و پیام‌های مربوط به آن در سامانه و اپلیکیشن زندگی با آیه‌ها منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح با همکاری سازمان تبلیغات اجرا می‌شود که به انس بیشتر با قرآن کریم کمک کرده به طوری که سال گذشته دو هزار نفر در آن مشارکت داشتند. این مسئول خاطرنشان کرد: در این طرح مسابقه‌های متنوعی طراحی شده که مسابقه گروهی، مسابقه لحظه‌ای و مسابقه تلویزیونی ازجمله آن‌هاست.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم بیان کرد: وارد کردن قرآن به زندگی به ما کمک می‌کند از چالش‌های زندگی با خیالی آسوده‌تر و قدمی استوار پیش برویم و در برابر ناملایمات امید داشته و تصمیم‌های بهتری بگیریم که زندگی با آیه‌ها سعی دارد در این راستا حرکت کند.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha