کد خبر: 4340299
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱

۴۰ نقطه همدان هدف حملات دشمن قرار گرفت

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از شهادت شماری از هم‌استانی‌ها در جریان جنگ رمضان و نیز مجروح شدن تعدادی از شهروندان خبر داد و گفت: در این مدت همچنین ده‌ها نقطه در استان هدف اصابت حملات دشمن قرار گرفته است.

حمزه امرایی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدانبه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی استانداری همدان، حمزه امرایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار کرد: از آغاز جنگ رمضان، تاکنون حدود ۲۰ نفر از هم‌استانی‌ها در داخل استان و همچنین نزدیک به ۳۰ نفر از شهروندان همدانی که در سایر نقاط کشور حضور داشتند در مناطق مورد اصابت به شهادت رسیدند که پیکر مطهر آنان در استان همدان تشییع و به خاک سپرده شدند.

وی افزود: در مجموع ۲۸۶ نفر از هم‌استانی‌ها در این ایام دچار جراحت شده و به مراکز درمانی مراجعه یا اعزام شدند که با اقدامات به‌موقع کادر بهداشت و درمان، بخش عمده آنان مداوا و ترخیص شده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اضافه کرد: همچنین تاکنون بیش از ۴۰ نقطه در استان همدان هدف اصابت حملات دشمن قرار گرفته که بیش از ۵۰ درصد آن‌ها اماکن غیرنظامی از جمله مناطق مسکونی، واحدهای تولیدی و برخی واحدهای صنفی و تجاری بوده است.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha