کد خبر: 4340829
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱

آمریکا کلیه صنایعش در منطقه را تخلیه کند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: به رژیم شکست خورده آمریکا اخطار می‌دهیم کلیه صنایع آمریکایی در منطقه را تخلیه کنند.

به گزارش ایکنا؛ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: دشمن در ۴۸ ساعت گذشته کارخانجات غیرنظامی کشور را مورد هدف قرار داده است که متأسفانه تعدادی از کارگران عزیز که در امر تولید و کسب روزی حلال مشغول بودند، با زبان روزه به شهادت رسیدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: دشمن آمریکایی - صهیونی شکست‌خورده در مقابله با رزمندگان و نیروهای مسلح بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است. به رژیم شکست خورده آمریکا اخطار می‌دهیم کلیه صنایع آمریکایی در منطقه را تخلیه کنند و از مردم مناطق اطراف کارخانه‌های صنعتی که آمریکایی‌ها سهامدار آن هستند می‌خواهیم آن مناطق را تخلیه کنند تا آسیبی به آنها نرسد.

انَّ ٱللَّهَ عَزِیز ذُو ٱنتِقَام

انتهای پیام
captcha