به گزارش ایکنا از قم، گروه تواشیح و همسرايى الغدیر قم در بیانیهای با حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای، مقام معظم رهبری بیعت بستند. متن بیانیه به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنَّ الَّذِينَ قالوا رَبُّنَا اللّٰهُ ثُمَّ اسْتَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَ لا تَحْزَنوا وَ أَبْشِروا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُم تُوعَدونَ»
با قلبی آکنده از اندوه، شهادت مظلومانه و در عین حال مقتدرانهی دومین رهبر کبیر انقلاب وامام امت اسلامی، حضرت آیتالله العظمی سید علی خامنهای (رضوانالله تعالی علیه) را به محضر مقدس ولیعصر (ارواحنا فداه و عجّل الله تعالی فرجه الشریف)، ملت رشید و مقاوم ایران اسلامی، مجاهدان سرافراز جبههی مقاومت، و عموم مستضعفان و آزادگان جهان، تسلیت و تعزیت عرض مینماییم.
داغ فقدان آن پدر مهربان، آن عبد صالح و خستگیناپذیر در راه حق، داغی جانکاه و جگرسوز است اما انتخاب شایسته و الهامبخش فرزند فرزانهی ایشان، حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای – به عنوان رهبر جدید انقلاب وامام امت اسلامی توسط مجلس خبرگان رهبری – مرهمی است بر قلبهای سوختهی ما و نشانهای روشن از استمرار راه حق و ولایت.
امید آن داریم که این حوادث سرنوشت ساز، زمینهساز تعجیل در فرج مولایمان حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گردد و امت اسلامی در پرتو این نهضت الهی، به قلههای عزت و ظهور نزدیکتر شود.
ما در گروه تواشیح و هم سرايى الغدیر قم، ضمن عرض تبریک و تسلیت فقدان رهبر عزیزمان ومتعلقین ایشان وشهدای مقاومت، بيعت خود را با فرزند گرامیش رهبر معظم انقلاب آیت الله سید مجتبی خامنهای اعلام میکنیم.
والسلام علیکم و رحمة الله وبركاته»
انتهای پیام