کد خبر: 4343670
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۲

اختصاص ۳۳ میلیارد تومان به نیازمندان تهرانی در جنگ رمضان

اختصاص ۳۳ میلیارد تومان به نیازمندان تهرانی در جنگ رمضان مدیرکل کمیته امداد و رئیس قرارگاه مردمی حمایتی اجتماعی ایران همدل استان تهران، گفت: در پی جنگ رمضان بالغ بر ۳۳ میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی از طریق این قرارگاه به ۲۳ هزار و ۴۶۱ نفر از نیازمندان استان تهران تخصیص یافته است.

اختصاص ۳۳ میلیارد تومان به نیازمندان تهرانی در جنگ رمضانبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حمید طاهری‌جبلی، مدیرکل کمیته امداد و رئیس قرارگاه مردمی حمایتی اجتماعی ایران همدل استان تهران، گفت: در پی جنگ رمضان بالغ بر ۳۳ میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی از طریق این قرارگاه به ۲۳ هزار و ۴۶۱ نفر از نیازمندان استان تهران، شامل بیماران صعب‌العلاج، سالمندان و زنان سرپرست خانوار، تخصیص یافته است. این کمک‌ها از محل زکات فطریه و مساعدت‌های مردمی تأمین شده‌اند.

وی افزود: حدود هشت میلیارد تومان از این مبلغ از محل جمع‌آوری زکات فطریه به حساب هشت هزار خانوار نیازمند واریز شده است.

طاهری‌جبلی اظهار کرد: همچنین، یک میلیارد تومان برای تأمین لوازم ضروری زندگی، شش میلیارد تومان برای ارتقای رفاه و سلامت ۱۰ هزار سالمند تحت حمایت، ۱۰ میلیارد تومان برای کمک به اجاره مسکن ۱۱ هزار خانوار مستأجر، توزیع سه هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت میان خانوار‌های نیازمند و ۱۶۰ میلیون تومان به عنوان هدیه ازدواج به هشت زوج نیازمند اهدا شده است.

رئیس قرارگاه مردمی حمایتی _ اجتماعی ایران همدل استان تهران با قدردانی از همکاری مردم و خیرین، تصریح کرد: توزیع کمک‌ها براساس بررسی‌های میدانی، نیازسنجی مددکاران و اولویت‌بندی خانوار‌های تحت حمایت انجام می‌گیرد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران همچنین، هدف اصلی کمیته امداد را ارتقای کیفیت زندگی و رفع مشکلات معیشتی خانواده‌های نیازمند دانست و از عموم مردم و خیرین برای مشارکت بیشتر در توسعه خدمات این قرارگاه دعوت کرد و گفت: قرارگاه مردمی حمایتی _اجتماعی ایران همدل با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، مساجد، تشکل‌های مردمی و مراکز نیکوکاری، تلاش می‌کند حمایت‌های مردمی از خانواده‌های آسیب‌دیده و نیازمند جنگ رمضان را گسترش دهد.

انتهای پیام
خبرنگار:
مجتبی افشار
captcha