کد خبر: 4345310
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۲

دبیر کل کتائب سیدالشهداء عراق: دشمن اسرائیلی باید تاوان بدهد

دبیر کل کتائب سیدالشهداء عراق گفت: محور مقاومت ابزارهای مهمی برای پاسخ به این تجاوزهای فریبکارانه صهیونیستی علیه مردم لبنان در اختیار دارد.

دبیر کل کتائب سیدالشهداء عراق: دشمن اسرائیلی باید تاوان بدهد

 به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، ابوآلاء الولایی، دبیرکل کتائب سیدالشهداء عراق گفت: اتاق عملیات فرماندهی محور مقاومت باید به اشغالگران صهیونیست پاسخ بدهد.

وی افزود: لازم است برادران مجاهد در اتاق عملیات فرماندهی محور مقاومت، به رژیم اشغالگری که آتش‌بس را نقض کرده و مردم بی‌گناه و بی‌دفاع را در لبنان به شهادت رسانده، پاسخ دهند.

دبیرکل کتائب سیدالشهداء عراق تصریح کرد: این رژیم صهیونیستی باید بهای کار خود را با پاسخی یکپارچه و کوبنده از سوی همه نیروهای محور پرداخت کند.

وی گفت: تأکید می‌کنیم که محور مقاومت ابزارهای مهمی برای پاسخ به این تجاوزهای فریبکارانه صهیونیستی علیه مردم لبنان در اختیار دارد.

ابوالاء الولایی بر ادامه نبرد با اسرائیل و کشورهای عادی‌ساز دارای منافع اسرائیل، از جمله امارات و بحرین، تأکید کرد.

گفتنی است که رژیم صهیونیستی ساعاتی قبل حمله ددمنشانه به لبنان انجام داد و صدها نفر را به خاک و خون کشید.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha