کد خبر: 4346217
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۲

تداوم برنامه‌های پیشگیرانه دادگستری البرز در سال جدید

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز از تداوم اجرای برنامه‌های پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۵ خبر داد.

فرید نجف نیا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دادگستری البرز، فرید نجف‌نیا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز، ۲۴ فروردین‌ماه در سخنانی ضمن تبیین راهبردها و برنامه‌های سال جاری اظهار کرد: برنامه‌های پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۵ با توجه به شرایط فعلی کشور و تجاوزات دشمن آمریکایی _ صهیونیستی، با قدرت و جدیت استمرار خواهد داشت و برنامه‌های متنوع و متعددی در بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، وضعی، امنیتی، قضایی، مردمی و ارتقای آگاهی‌های حقوقی شهروندان پیش‌بینی شده است.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز افزود: یکی از اولویت‌های جدی مدنظر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موضوع پیشگیری از وقوع جرم بود که لازم است در سال جدید نیز تمامی دستگاه‌ها، نهادها و صاحب‌نظران در حرکتی هماهنگ و منسجم در زمینه پیشگیری از جرایم اقدام کنند.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام اجتماعی در شرایط کنونی افزود: در سایه همدلی و همبستگی ملی و با استعانت از خداوند متعال و اتکال به توانمندی‌های داخلی، پیروزی از آنِ ملت ایران خواهد بود.

این مسئول بیان کرد: دستگاه قضایی استان البرز با تمام توان در کنار مردم بوده و در راستای صیانت از امنیت و آرامش جامعه، برنامه‌های پیشگیرانه خود را با جدیت دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha