کد خبر: 4346295
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵
استاندار لرستان:

خون پاک شهیدان، سرمایه اجتماعی نظام را چند برابر کرده است

سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه خون پاک شهیدان، سرمایه اجتماعی نظام را چند برابر کرده است، گفت: امروز هر مدیر باید خود را سرباز خدمت به مردم بداند.

شورای اداریبه گزارش ایکنا از لرستان، سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان عصر امروز، ۲۴ فروردین‌ماه در نشست شورای اداری استان لرستان که در دانشگاه لرستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به‌ ویژه رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: خون پاک شهیدان، سرمایه اجتماعی نظام را چند برابر کرده است. امروز یقین داریم که اراده پولادین ملت ایران، همه توطئه‌های ۴۷ ساله دشمن را خنثی کرده است.

وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، افزود: دشمن با تکیه بر قدرت نظامی خود و رژیم صهیونیستی، نقشه تجزیه ایران، نابودی توان هسته‌ای و موشکی کشور را در سه روز طراحی کرده بود، اما امروز نه‌تنها به اهدافش نرسید، بلکه هیمنه پوشالی‌اش شکسته شد. هماهنگی دیپلماسی و میدان، رمز اصلی این پیروزی است.

وی با تحسین حضور حماسی مردم در مختلف، خاطرنشان کرد: مردم ما در لحظات بحران، با شعار «داری خوب می‌زنی» پشتیبان نیروهای مسلح بودند. این سرمایه اجتماعی بزرگ‌ترین برگ برنده نظام است.

شاهرخی با تأکید بر تفاوت «مدیریت در شرایط جنگی» با دوران عادی، خطاب به مدیران اجرایی، گفت: نوبت برو و بیا تمام شده است. امروز هر مدیر باید خود را سرباز خدمت به مردم بداند. اگر رزمنده با خطر موشک دشمن روبروست، شما هم با همان احساس مسئولیت پای کار مردم باشید. کار شبانه روزی، برخورد عاشقانه و تلاش برای رضایت‌مندی مردم خط قرمز من است.

شاهرخی با اشاره به شعار سال «اقتصاد مقاومتی؛ وحدت ملی و امنیت ملی»، تصریح کرد: فصل‌الخطاب همه مسائل کشور، فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای است. هیچ‌کس حق عقب‌ ماندن از علم رهبری یا جلو افتادن از آن را ندارد.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات پیش‌رو، گفت: با وجود شرایط جنگی، برگزاری انتخاباتی پرشور و رقابتی، مشت محکمی بر دهان دشمنان و تحقق دموکراسی در سخت‌ترین شرایط است. همه دستگاه‌ها موظف به یاری ستاد انتخابات هستند.

استاندار لرستان با تجلیل از همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، قضایی و نیروهای مسلح استان، تأکید کرد: توسعه استان تعطیل‌بردار نیست و باید با قدرت دنبال شود.

استاندار لرستان با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری، گفت: درایت و تسلط رهبر عزیزمان در انتخاب شعار اقتصاد مقاومتی، وحدت ملی و امنیت ملی بسیار هوشمندانه بود، این شعار، نقشه راه ما در شرایط کنونی است.

شاهرخی با تأکید بر تداوم فعالیت‌های عمرانی و توسعه‌ای، گفت: کار توسعه استان تعطیل نیست و نباید باشد. امروز جلسه شورای اداری بود و مسائل ادارات را مطرح کردیم؛ اما بعدازظهر امروز نیز جلسه شورا را با محوریت توسعه استان برگزار خواهیم کرد. اجازه ندهیم جنگ و بحران، ما را از مسئولیت اصلی خود یعنی خدمت به مردم و آبادانی استان غافل کند.

وی با تأکید بر لزوم تبعیت محض از فرامین رهبری، گفت: در همه مسائل جاری کشور، فصل‌الخطاب فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی است. کسی حق ندارد از علم رهبری عقب بماند که این خسران است و کسی هم حق ندارد جلو بیفتد که اتفاقات ناگوار و هزینه‌ساز در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به جایگاه نماینده ولی فقیه در استان، افزود: خدا را شاکریم که در لرستان از وجود نماینده معظم ولی فقیه، حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی برخورداریم که مسیر را به درستی تحلیل، تفسیر و شفاف‌سازی می‌کنند.

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات پیش‌رو، تصریح کرد: ما انتخابات یازدهم را در پیش داریم. وزارت کشور مصمم به برگزاری آن است، مگر اینکه برآیند اتفاقات پیش‌رو طور دیگری باشد که فعلاً چیزی اعلام نشده است. ما باید به دنبال مشارکت حداکثری مردم باشیم.

شاهرخی با بیان اینکه برگزاری انتخابات پرشور در زمان جنگ، یک شگفتانه برای دشمن است، گفت: تحقق دموکراسی در سخت‌ترین شرایطی که یک کشور می‌تواند داشته باشد، یعنی در زمان جنگ، نشان‌دهنده عظمت این ملت است. حضور پای صندوق‌های رأی، تحکیم قانون اساسی، تکریم جایگاه مردم و واگذاری امور به خودشان است.

وی از عموم مردم قدردانی کرد و افزود: از مردم عزیزمان سپاسگزاریم که در همه عرصه‌ها حضور معنادار دارند. امیدواریم در انتخابات نیز چنین حضور پرشکوهی رقم بخورد. همه دستگاه‌ها موظف به یاری و کمک به ستاد انتخابات هستند.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: بحث توسعه استان، اعتبارات، شیوه کار دستگاه‌ها و فعال نگه داشتن پروژه‌های عمرانی استان را در جلسه بعدازظهر امروز شورای برنامه‌ریزی استان به‌طور مفصل پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha