کد خبر: 4348972
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۰

فرصت بصیرت‌افزایی دانش‌آموزان با حضور در تجمعات مردمی

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با تأکید بر اینکه تربیت دانش‌آموزان نباید به هیچ دلیلی متوقف یا محدود شود، گفت: حضور در تجمعات حمایت از کشور، فرصتی برای تربیت‌های ارزشمندی نظیر بصیرت‌افزایی و روحیه حماسی فراهم می‌کند که تحقق آن در شرایط عادی کلاس‌های درس، ممکن است سال‌ها به طول بینجامد.

شورای آموزش و پرورش بیرمبه گزارش ایکنا از فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس، امروز، هفتم اردیبهشت‌ماه که در سومین روز از سفر خود به جنوب استان فارس، در جلسه شورای آموزش و پرورش بخش بیرم سخن می‌گفت، با بیان اینکه تربیت نه تعطیل‌شدنی است و نه کم‌شدنی، بلکه در هر شرایطی باید با قوت استمرار یابد، اظهار کرد: اگرچه در جنگ ممکن است تخریب‌هایی صورت گیرد که روزی ترمیم شوند، اما سرمایه اصلی ما دانش‌آموزان هستند که باید با جدیت برای حفظ و نگهداری آن‌ها از آسیب‌ها تلاش کنیم. 

وی همچنین ابراز امیدواری کرد: با اتکا به همین سرمایه‌های انسانی، بتوان با موفقیت از چالش‌های فعلی و پیچ‌های تاریخی عبور کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در ادامه در راستای توسعه زیرساخت‌های آموزشی منطقه، از تخصیص اعتبارات ویژه جهت تجهیز مدارس بیرم، به‌ویژه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد. 

کلاری بیان کرد: در صورت فراهم بودن ساختمان مناسب، اداره‌کل آموزش و پرورش در زمینه بازسازی و آماده‌سازی کتابخانه در منطقه بیرم مساعدت خواهد کرد.

یادآور می‌شود، در بخش دیگری از این نشست، سایر مسئولان محلی از جمله امام جمعه بیرم، معاون سیاسی فرمانداری ویژه لارستان، بخشدار و رئیس اداره آموزش و پرورش بیرم به بیان دغدغه‌هایی نظیر نیاز به رشته‌های متناسب با صنایع عسلویه، ارتقای کیفیت آموزشی، تأمین خودرو برای مأموریت‌های اداری و توسعه تجهیزات هنرستانی پرداختند.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha