کد خبر: 4349410
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۹

مراسم روز روانشناس با شعار «مشی رضوی؛ راه زندگی» برگزار شد

مراسم روز روانشناس با شعار «مشی رضوی؛ راه زندگی» برگزار شد مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور به مناسبت ۹ اردیبهشت با حضور مدیرکل کمیته امداد مازندران، معاونان و جمعی از مشاوران و روانشناسان استان با شعار «مشی رضوی؛ راه زندگی» در اداره‌کل کمیته امداد مازندران برگزار شد.

مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور با شعار «مشی رضوی؛ راه زندگی» در ساری برگزار شدبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، به مناسبت ۹ اردیبهشت‌ماه، روز روانشناس و مشاور، برنامه گرامیداشتی با حضور میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد مازندران، معاونان، مشاوران منتخب استان و جمعی از فعالان کلینیک «راه زندگی» با شعار «مشی رضوی؛ راه زندگی» در اداره‌کل کمیته امداد مازندران برگزار شد.

میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد مازندران در این مراسم با تبریک میلاد امام رضا(ع) و روز روانشناس و مشاور اظهار کرد: در این ایام و حتی در شرایط دشوار جنگ، مشاوران و روانشناسان نقش مهمی در تقویت روحیه مقاومت و افزایش تاب‌آوری جامعه ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به نقش مهم مشاوران و روانشناسان در کمیته امداد در مسیر مبارزه با فقر و ریشه‌کن شدن آن افزود: فقیر کسی است که از ظرفیت‌ها و اختیاراتی که خداوند در اختیار او قرار داده استفاده نمی‌کند و در بسیاری از موارد، فقر مسئله‌ای فکری و مهارتی است.

معافی با بیان اینکه توانمندسازی راهبرد اصلی کمیته امداد است، گفت: دو عنصر اشتغال و ازدواج در شکل‌گیری توانمندی بسیار مهم است که هر دو نیازمند کسب مهارت هستند و باید برای تقویت این مهارت‌ها تلاش کرد.

مدیرکل کمیته امداد مازندران تأکید کرد: توانمندسازی فکری و مهارتی باید هم در مددجویان و هم در مددکاران شکل بگیرد که تحقق این امر با کمک و همراهی مشاوران و روانشناسان امکان‌پذیر خواهد بود.

در پایان این مراسم از روانشناسان و مشاوران کلینیک «رز» و همچنین همکاران روانشناس و مشاور قدردانی شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
علی پاداشی
captcha