کد خبر: 4351233
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۰
سیدمحمدرضا جوادی مطرح کرد

همدان؛ پایلوت فعالیت‌های ادبی در حوزه شعر کودک و نوجوان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: امروز همدان را به‌عنوان پایلوت فعالیت‌های ادبی در حوزه شعر کودک و نوجوان می‌شناسند.

سیدمحمدرضا جوادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، سیدمحمدرضا جوادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، امروز، 19 اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای اجرایی جشنواره ملی شعر «آیات» اظهار کرد: در تلاش هستیم با پشتوانه اساتید و صاحب‌نظران این حوزه اتفاقات مؤثر و ماندگارتری در عرصه فرهنگ و ادب استان رقم بخورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به جایگاه استان در عرصه ادبیات کودک و نوجوان گفت: امروز همدان را به‌عنوان پایلوت فعالیت‌های ادبی در حوزه شعر کودک و نوجوان می‌شناسند.

جوادی حضور استاد محقق را برای این رویداد مغتنم دانست و اظهار کرد: بسیاری از اتفاقات و جریان‌های اثرگذار در حوزه شعر و ادبیات دینی حاصل سال‌ها تلاش و دغدغه‌مندی استاد بوده است.

وی با بیان اینکه آثار جشنواره جمع‌آوری و وارد مرحله بررسی شده‌اند، تأکید کرد: در فرآیند تقدیر و انتخاب برگزیدگان باید حساسیت‌ها و دقت لازم لحاظ شود تا شأن جشنواره و جایگاه آثار حفظ شود.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha