کد خبر: 4355802
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابلسر:

خبرنگاران راویان صادق لحظه‌ها و حافظان خاطره‌های جمعی هستند

خبرنگاران راویان صادق لحظه‌ها و حافظان خاطره‌های جمعی هستند عاتکه قلی‌نیا به‌مناسبت حضور مداوم خبرنگاران شهرستان بابلسر و پوشش خبری تجمعات شبانه در پیامی نوشت: خبرنگاران راویان صادق لحظه‌ها و حافظان خاطره‌های جمعی هستند.

عاتکه قلی نیا رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی بابلسربه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابلسر، عاتکه قلی‌نیا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بابلسر، به‌مناسبت حضور مداوم خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای این شهرستان در تجمعات شبانه در پیامی به اصحاب رسانه آورده است:  
 
«بسمه تعالی
 
در روزگاری که رویدادها به سرعت از برابر چشم‌ها عبور می‌کنند، این شما هستید که با هنر روایت، لحظه‌ها را ماندگار می‌سازید و از دل هر اجتماع، تاریخی برای فردا می‌آفرینید.
 
​در طول بیش از ۹۳ روز برگزاری تجمعات میدانی «جنگ رمضان»، شما تنها ناظر این رویداد نبودید؛ بلکه هم‌قدم، هم‌نفس و هم‌داستان مردمی شدید که با شور ایمان، امید و همدلی در این میدان حضور یافتند. هر خبر، هر تصویر و هر گزارش شما، پنجره‌ای بود که زیبایی این حماسه فرهنگی و اجتماعی را به دیدگان جامعه گشود.
 
​امروز بر خود فرض می‌دانم از حضور مسئولانه، تلاش بی‌وقفه و همراهی ارزشمند تمامی خبرنگاران، عکاسان، تصویربرداران، فعالان فضای مجازی و اصحاب رسانه که با عشق به حقیقت و تعهد به آگاهی‌بخشی، روایتگر این روزهای ماندگار بودند، صمیمانه قدردانی کنم.
 
بی‌تردید نام شما در کنار برگ‌های زرین این رویداد فرهنگی خواهد درخشید؛ چراکه اگر صحنه‌ها خلق شدند، این شما بودید که آن‌ها را به حافظه مردم و تاریخ سپردید.
 
​ از درگاه خداوند متعال، برای یکایک شما توفیق، سربلندی و قلمی روشن‌تر از همیشه آرزومندم.
 
​عاتکه قلی نیا
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابلسر»
انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha