کد خبر: 4355995
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۰

محفل قرآنی عید غدیر در ملایر برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم به‌مناسبت عید سعید غدیر خم و در آستانه سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران با حضور قاریان برجسته شهرستان ملایر برگزار شد.

محفل قرآنی ملایربه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، سیدمهدی آخشیک رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان ملایر از برگزاری محفل انس با قرآن با همکاری کانون خدمت رضوی و سپاه ناحیه ملایر خبر داد و گفت: به همت سپاه ناحیه ملایر، اداره کتابخانه‌های عمومی و کانون خدمت رضوی، محفل انس با قرآن کریم با عنوان «با غدیر ماندیم با راه خمینی می‌مانیم» در کنار مزار شهید گمنام در ملایر برگزار شد.

وی بیان کرد: این مراسم معنوی با حضور پرشور قاریان و حافظان قرآن، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم همراه بود. شرکت‌کنندگان در این محفل نورانی، ضمن تلاوت آیات وحی و قرائت قرآن، با آرمان‌های والای امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

آخشیک ادامه داد: در بخش دیگری از این محفل، حاضران به تبیین جایگاه غدیر در فرهنگ اسلامی و نقش ولایت در تداوم راه انقلاب پرداختند و بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تأکید کردند. همچنین مداحان اهل بیت(ع) به مرثیه‌سرایی و ذکر فضایل امیرالمؤمنین علی(ع) پرداختند و فضای معنوی خاصی بر مراسم حاکم شد.

وی گفت: در این برنامه که با حضور قاری برتر کشور احسان بیات و تلاوت غلامرضا فارسی از قاریان برتر شهرستان ملایر فضایی معنوی در کنار شهدای گمنام رقم خورد در پایان از طرف کانون خدمت رضوی به سه نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
خبرنگار:
فاطمه رحمتی
captcha