کد خبر: 4358263
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۶

رونمایی و نقد کتاب «رَما» در قم برگزار می‌شود

نشست رونمایی، بازخوانی و نقد کتاب «رَما» با موضوع وقایع‌نگاری جنگ ۱۲ روزه، دوشنبه ۲۵ خرداد در کتابخانه مرکزی قم برگزار می‌شود.

رونمایی و نقد کتاب «رَما» در قم برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری فاطمی آستان مقدس از رونمایی، بازخوانی و نقدوبررسی کتاب «رَما» خبر داد.

این کتاب توسط ابراهیم اکبری دیزگاه با موضوع وقایع نگاری جنگ دوازده روزه نوشته شده و در این مراسم، محمدرضا جوان‌آراسته به عنوان کارشناس ادبی به نقد و بررسی آن می‌پردازد.

این نشست دوشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰ صبح در قم، خیابان امام خمینی، کتابخانه مرکزی استان قم برگزار می‌شود.

حضور برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال «کتاب فاطمی – نشر زائر آستان حضرت معصومه(ع)» در پیام‌رسان ایتا به آدرس eitaa.com/joinchat/2739077299C03dda28fdb بپیوندند‌.

انتهای پیام
دبیر:
مژگان فرهنگیان
captcha