کد خبر: 4359338
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۴

تعطیلی اماکن تاریخی و موزه‌های فارس در ایام تاسوعا و عاشورا

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی فارس با اشاره به اهمیت ایام سوگواری محرم، از تعطیلی تمامی اماکن تحت نظارت این اداره‌کل در ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد.

اماکن تاریخی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، بهزاد مریدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس، امروز، 30 خردادماه در نشست اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در خصوص برنامه‌های این اداره‌کل در ایام عزاداری اظهار کرد: تاسوعا و عاشورای حسینی، نمادی از ایستادگی در برابر ظلم و تجلی بالاترین مرتبه ایثار و فداکاری است. حرمت این ایام و حضور در محافل عزاداری، بخشی از هویت و ایمان ماست که باید با تمام وجود پاس داشته شود.

وی با اشاره به تقویم رسمی تعطیلات موزه‌ها و اماکن تاریخی ـ فرهنگی تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تصریح کرد: تمامی اماکن زیر نظر اداره‌کل میراث فرهنگی فارس از جمله آرامگاه‌های حافظ و سعدی، ارگ کریم‌خانی، مجموعه‌های جهانی تخت جمشید و پاسارگاد، آثار باستانی نقش رستم و نقش رجب، کاخ اردشیر فیروزآباد در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی تعطیل هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی فارس ادامه داد: همچنین موزه‌های هفت تنان، پارس و گرمابه وکیل، در ایام سوم و چهارم تیرماه سال جاری به‌مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی تعطیل خواهند بود.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha