کد خبر: 4360357
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۷

تکذیب جرم‌انگاری سردادن شعار علیه آمریکا از سوی قوه قضاییه

قوه قضاییه اعلام کرد مطلب منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر ممنوعیت سردادن شعار علیه رژیم آمریکا و آتش‌زدن پرچم دولت تروریستی ایالات متحده در تجمعات، به‌موجب اعلامیه قوه قضاییه، بدین‌واسطه اعلام می‌شود، مطلب موهنِ مزبور، سراسر کذب و مجعول است.

قوه قضاییه

به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در پی انتشار مطلبی جعلی و موهوم در فضای مجازی، مبنی بر ممنوعیت سردادن شعار علیه رژیم آمریکا و آتش‌زدن پرچم دولت تروریستی ایالات متحده در تجمعات، به‌موجب اعلامیه قوه قضاییه، بدین‌واسطه اعلام می‌شود، مطلب موهنِ مزبور، سراسر کذب و مجعول است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که ریشه این خبرسازی کذب، شبه‌رسانه‌های معاند و ضدانقلاب هستند و این قبیل جعلیات با منشا سرویس دشمن و در راستای عملیات روانی دشمن است.

قدر متیقّن و به طور کاملاً واضح و مبرهن، در مورد موضوع مذکور، هیچ گونه جرم‌انگاری صورت نگرفته و قانونی نیز وجود ندارد.

انتهای پیام
دبیر:
مهدی مخبری
captcha